Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Actelic 50 EC

Actellic 50 EC este un insecticid deosebit de eficient, cu o puternica actiune de contact, de ingestie si fumiganta, pentru combaterea daunatorilor din depozite.
Nume produs Pret Cantitate
ACTELLIC 50 EC INSECT 10 ML 7,50 RON
ACTELLIC 50 EC 100 ML 44,50 RON

Actelic 50 EC

Eficacitate nu sunt voturi
Slab Puternic

Detalii

Mod de actiune:

Actellic 50 EC este un insecticid deosebit de eficient, cu o puternica actiune de contact, de ingestie si fumiganta, pentru combaterea daunatorilor din depozite.

Poate fi aplicat sub forma de pulverizare sau prafuire.

Este eficient din punct de vedere economic, fiind aplicat in doze mai mici decat alte insecticide. Datorita persistentei sale indelungate, nu este necesara reaplicarea lui.

Timp de pauza: 28 de zile la grau; 21 de zile la mar, lucerna, tomate, pomi fructiferi, vita de vie.

Tratament samanta de consum.

Tratament “sandwich”: se vor efectua tratamente la fiecare 10-15 cm din stratul de seminte.

Se recomanda: 10 ml produs/1 L de apa/tona de seminte. In caz de necesitate se vor aplica si alte metode de dezinsectie, cum ar fi:

Fumigatia: se va folosi un produs special creat in acest scop, lasandu-se camera tratata inchisa timp de 4-5 ore, pentru depunerea particulelor pe toata suprafata tratata.

Cerealele tratate pot fi consumate de oameni si animale imediat dupa tratare. Cerealele tratate pot fi semanate cat de curand este nevoie dupa tratare.

In Romania produsul este omologat la:

Mai multe informatii

Atribute
Producator Syngenta
Tip solutie contact&ingestie
Substanta activa Metil pirimifos
Continut substanta activa 500 g/l
Boli Viermele marului (Cydia pomonella)/Viermele prunelor (Cydia funebrana)/Plosnitele cerealelor (Eurygaster spp.)/Tripsul graului (Haplothrips tritici)/Tantarul florilor de lucerna (Contarina medicaginis)/Viespea semintelor de lucerna (Brruchophagus roddi)/Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum)/Paduchele cenusiu al verzei (Brevicoryne brassicae)/Paduchele solanaceelor (Macrosiphum solani)/Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus)/Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae)/Molia vitei de vie – eudemisul (Lobesia botrana)/Daunatori de depozite: Gargarita graului (Sitophilus granaries)/ Gargarita orezului (Sitophilus oryzae)/ Gandacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis)/Gandacelul fainii (Tribolium confuses)/Gargarita fasolei (Acanthoscelides obsoletus)/ Molia cerealelor – adulti (Sitrotoga cerealella)/Molia cenusie a fainii (Ephestia kuehniella)/Molia fructelor uscate (Plodia interpunctella)/Cereale depozitate (samanta de consum)

Comentarii

Adauga comentariu:

Pentru a scrie cometariu trebuie să vă logati !