Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Topsin 70 WDG

Topsin 70 WDG este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa,folosit pentru tratamente foliare in agricultura.Poate fi aplicat atat la producerea rasadurilor cat si in timpul vegetatiei culturilor
Nume produs Pret Cantitate
TOPSIN 70 WDG 100 G 13,00 RON
TOPSIN 70 WDG 10 GR 2,50 RON
TOPSIN 70 WDG 1 KG 100,50 RON

Topsin 70 WDG

Eficacitate nu sunt voturi
Slab Puternic

Detalii

Detalii produs:

Topsin 70 WDG este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa,folosit pentru tratamente foliare in agricultura.

Poate fi aplicat atat la producerea rasadurilor cat si in timpul vegetatiei culturilor.

Are spectru larg de actiune asigurand combaterea cu succes a fainarilor, putregaiurilor umede si uscate, a rapanului si patarii frunzelor din principalele culturi. Are eficacitate pe o perioada indelungata.

Compatibilitate:

Topsin M 70 este compatibil cu cele mai multe pesticide folosite dar se recomanda consultarea listelor de compatibilitate.Exceptie face zeama bordeleza.

Timp de pauza:

De la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare: 7 zile la tomate,vinete ardei in sere si solarii,pepeni la aplicare foliara,15 zile la pomi fructiferi si vita de vie,40 zile la cereale.

In Romania produsul este omologat la:

Mai multe informatii

Atribute
BB5 recomandat Da
Producator Nippon Soda Company LTD,Japonia
Tip solutie sistemic
Substanta activa Tiofanat metil
Continut substanta activa 70%
Boli Fainarea(Erysiphe graminis)/Cercosporioza sfeclei(Cercospora beticola)/Patarea cafenie(Fulvia fulva)/Fusarioza (Fusarium oxysporum)/Uscarea vasculara(Verticilium dahliae)/Fusarioza(fusarium oxysporum)/Rapanul(Venturia inaequalis)/Fainarea(Podosphaera leucotricha)/Rapanul(Venturia pirina)/Patarea alba a frunzelor(Mycosphaerella sentina)/Ectomosporioza parului(Diplocarpon sorauerii)/Patarea frunzelor(Coccomyces hiemalis)/Monilioza fructelor(Monilinia spp.)/Patarea alba(Mycosphaerella fragariae)/Putregaiul cenusiu(Botrytis cinerea)/Fainare(Unicula necator)/Rizoctonioza(Rhizochtonia solani)/Putregai negru(Chalara elegans)/Inrosirea acelor de pin(Dothiostroma pini)

Comentarii

Adauga comentariu:

Pentru a scrie cometariu trebuie să vă logati !