Szállítással kapcsolatos részletek

 

Az Agro Pataki vállalat által értékesített termékek szállítási részletei.

Az 500 ron értékű illetve azt meghaladó értékű rendelések kiszállítása ingyenes Románia területén belül (az alábbi kivételeken kívül):


Futárszolgálat:

a) a nagyméretű termékek (fóliák, tápközegek, műtrágyák, rovarirtók, munkagépek, professzionális öntözőrendszerek, illetve egyéb nagyméretű termékek) szállítási költsége az ügyfelet terheli. A szállítási költség ebben az esetben a rendelés volumene alapján számolandó, függetlenül a rendelés értékétől.

A szállítási költség látható lesz a kosárban azoknál a termékeknél, amelyek értéke meghaladja az 500 ron értéket, illetve a kedvezményes termékek esetén.

 

A szállítási költséget befolyásolhatja a szállítási cím földrajzi elhelyezkedése is: a futárszolgálat kijelölt területén kívül eső településekre való szállítás többletköltségeket vonhat maga után. 

b) az 500 ron vagy az azt meghaladó értékű, normál méretű csomagok szállítása tehát ingyenes a fentiekben említett kivételeket figyelembe véve.

Az 500 ron értékű rendelések esetében a szállítási költség 15 ron.

c) Az Európai Unió országaiba való szállítás esetén, minden esetben futárcég bevonásával történik a szállítás. A szállítás költségét a rendelés volumene illetve a szállítási cím határozza meg, amelyet az ügyfél előlegben kell kifizessen, a csomagok előkészítését megelőzően.

 

A vállalat által vállalt szállítások

A nagyméretű csomagok szállítása esetén lehetőség van az Agro Pataki vállalat saját autóival való kiszállítására is. Ezek a szállítások minden esetben az értékesítő és az ügyfél közötti előzetes megállapodás alapján történik (megyénként hetente 1-2 alkalommal). A szállítás költségét a rendelés volumene határozza meg, attól függetlenül, hogy a rendelés értéke eléri vagy meghaladja-e az 500 ron értéket.

 

Külső partnereken keresztül történő szállítás:

Nagyméretű termékek szállítása megoldható az Agro Pataki vállalat partnerein keresztül (fuvarozó vállalatok, paletten való szállítást vállalaló cégek). A szállítás költségét a rendelés volumene határozza meg, attól függetlenül, hogy a rendelés értéke eléri vagy meghaladja-e az 500 ron értéket.