SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

Az SC AGRO PATAKI SRL által forgalmazott termékek szállítási módjai.

A 600 lej vagy több mint 600 lej értékű megrendelések ingyenes kiszállítást kapnak Románia területén, kivéve az alábbi helyzeteket.

Szállítás futárral:

Az SC AGRO PATAKI SRL jelenleg két futárcéggel működik együtt: a GLS-sel és a Cargus-szal.

A szállítási költség két részből áll:

1. Alapköltség:

a) Románia területén történő fuvarozás esetén:

i. A szállítás ingyenes, ha a megrendelés értéke meghaladja a 600 RON-t (ÁFA-val), a 2. pont kivételével.

ii. A szállítási költség 20 RON (ÁFA-val), ha a megrendelés értéke kevesebb, mint 600 RON (ÁFA-val), kivéve a 2. pontot.

b) Magyarország területén történő kiszállítás esetén:

i. A szállítás ingyenes, ha a rendelés értéke meghaladja az 1000 RON-t (ÁFA-val), a 2. pont kivételével).

ii. A szállítási költség 60 RON (ÁFA-val), ha a megrendelés értéke 1000 RON (ÁFA-val) alatt van, a 2. pont kivételével.

c) Ha a szállítási cím nem Ro vagy Hu teruleten van, a szállítási költséget egyedileg számítjuk ki, és a megrendelés visszaigazolásakor közöljük.

2. A nehéz csomagok szállításának költsége.

Minden további KG (1 KG felett) külön szállítási költségként kerül kiszámításra. Amennyiben ez a költség nem haladja meg a rendelés értékének (ÁFA-val) 10%-át, a szállítási díjat az AgroPatakit terheli. Amennyiben ezek a költségek meghaladják a rendelés értékének (ÁFA-val) 10%-át, a többletköltség a megrendelőt terheli.

3. Hosszú (2 m feletti) csomagok esetén a szállítási költséget minden esetben egyedileg számítjuk ki.

Az átlagos szállítási idő 1-5 munkanap.

Agro Pataki SRL szállítás:

A nagy méretű termékek szállítása az Agro Pataki SRL cég gepjarmukon keresztül lehetséges az ország területén. Ezek a szállítások tervezettek (egy megyében heti 1-2 alkalommal), a vevő és az eladó közös megegyezésével. A szállítási díj a termékek mennyisége szerint kerül felszámításra, a rendelés értékének figyelmen kívül hagyásával.

Szállítás külső partnereken keresztül:

Nagyméretű termékek szállítása megoldható az Agro Pataki vállalat partnerein keresztül (fuvarozó vállalatok, paletten való szállítást vállalaló cégek). A szállítás költségét a rendelés volumene határozza meg, attól függetlenül, hogy a rendelés értéke eléri vagy meghaladja-e az 600 ron értéket.

*Urget-Cargus Futárral történő szállítás esetén utolagos postai kézbesítésre nincs lehetőség. Az ügyféllel csak egyszer lépünk kapcsolatba. Ha a csomagot nem veszik át, akkor a futár irodájában lehet átvenni.

group_work