Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín
  • Fóliarögzítő sín

Fóliarögzítő sín

FA0025
ár: 28,00 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét

A szimpla sínt hasznaljuk legáltalánosabban. Kiválóan alkalmas dupla fóliás rendszerekhez, a fóliák légmentes rögzítésére íveken és egyenes felületeken egyaránt. Olyan helyeken jó, ahol kap alátámasztást. Jól hajlik lapjára (szinte saját súlyától). Egyik széle teljesen le van kerekítve, ezért lehet úgy is, hogy a fólia derékszögben álljon a sínre. Aluminium sín szélessége 50 mm hosszúsága 6 m.

Az ár 1 folyométerre vonatkozik.

Típus
Raktáron

Mennyiség
Total: 28 lei
Call center


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
Pinterest

   A szimpla sínt hasznaljuk legáltalánosabban. Kiválóan alkalmas dupla fóliás rendszerekhez, a fóliák légmentes rögzítésére íveken és egyenes felületeken egyaránt. Olyan helyeken jó, ahol kap alátámasztást. Jól hajlik lapjára (szinte saját súlyától). Egyik széle teljesen le van kerekítve, ezért lehet úgy is, hogy a fólia derékszögben álljon a sínre.
   Fóliarögzítés menete: A vázhoz rögzített aluminium sínbe kerül az 1 vagy 2 db fólia. Ezután következik az “U” alakú rögzítő műanyag betét (lány). Fontos, hogy először arról támassza be, amerről a fólia van, majd a sallangos résznél fórdítsa be. Így nem tud kialakulni vágás. A befordítást lehet végezni kézzel, vagy lapos anyaggal, rövíd spaklival. Lehetőség szerint ne használjon kalapácsot, ha megis, akkor csak gumi kalapacsot, és azzal is nagyon óvatosan bánva, hogy le ne törjön a széle a betétnek. Hidegben a műanyag rideg, ezért törékenyebb. A záró műanyag betétet (fiú), már csak akkor rakja be, ha teljesen jól áll a fóliapalást. A betétek között tartson dilatációs hézagot. Ez hidegben legyen akár 1,5-2 cm is. Javasolt, hogy a két toldás eltolva legyen, ne essen egybe. Erre megoldás, hogy a fiút féllel indítjuk. A fiú behelyezésekor már lehet gumikalapácsot használni, de itt is óvatosnak kell lenni. 5 C fok alatt nem javasolt a fóliahúzás, fóliarögzítés.
   Rögzítési javaslat: Egyenes felületeknél 25-40 cm-enként, íves felületeknél 20-33cm-enként; önfúró ø 6,3 acél csavarokkal, vagy átmenő M6 vagy M8 acél csavarokkal.
   Aluminium sín szélessége 50 mm hosszúsága 6 m.

Gyártó
Idromeccanica Lucchini

Matching products

Mások ezeket is megvásárolták:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)