• -15,38%
Husqvarna 520i RX - fűkasza
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna 520i RX - fűkasza

QM967916202
Teljes ár: 2 600,00 lei
kedvezményes ár: 2 200,12 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét 15,38% kedvezmény
A Husqvarna 520i RX - fűkasza egy könnyű és nagy teljesítményű fűkasza professzionális felhasználóknak. Tökéletes kertészeknek és vállalkozóknak. Kiváló ergonómiával és kiegyensúlyozottsággal, kétirányban forgó vágófejjel és hosszú élettartamú kefe nélküli motorral. Kényelmes heveder mellékelve.

Beszerzés folyamatban

Mennyiség
Total: 2200.12 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

113.23 Lei x 24 rate


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


A Husqvarna 520i RX - fűkasza egy könnyű és nagy teljesítményű fűkasza professzionális felhasználóknak. Tökéletes kertészeknek és vállalkozóknak. Kiváló ergonómiával és kiegyensúlyozottsággal, kétirányban forgó vágófejjel és hosszú élettartamú kefe nélküli motorral. Kényelmes heveder mellékelve.
Két irányban forgó damilfej: A fűkaszák damilfejének változtatható forgásirányával elérhető, hogy kevesebb fű maradjon a gyalogutakon.
Akkumulátor a karosszéria kialakításán keresztül: Az akkumulátor vízszintes helyzetben elhelyezve a gép testen. Csökkenti annak kockázatát, hogy szennyeződés, forgács, por és víz halmozódjon fel az elemtartóban, ami problémákat okozhat a csatlakozókban. Ez azt is jelenti, hogy az akkumulátor súlya elhelyezhető a kívánt súlypontban vagy annak közelében, valamint a termék forgástengelyében, ami javítja a manőverezhetőséget. A karosszéria kialakítása nagyfokú rugalmasságot is kínál, mivel lehetővé teszi különböző méretű akkumulátorok használatát.
Hatékony szénkefe nélküli motor: A saját fejlesztésű, speciális szénkefe nélküli motor 25%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos szénkefés motor. Ez azt jelenti, hogy a motor nyomatéka állandó, még akkor is mikor magas, vastag szálú vagy nyirkos füvet vág.
Magasan elhelyezett fogantyú: A magasan elhelyezett fogantyú hatékonyabbá teszi a munkát a lejtőkön, és nem korlátozza a mozgást.
Időjárásálló: Ez az Husqvarna akkumulátoros gép megfelel az IPX4 esőállóságnak. Ez hosszú élettartamú és megbízható eszközzé teszi, amely egész évben használható minden időjárási körülmények között.

Specifikációk:
Méretek:
Csőhossz 970 mm
Csőátmérő   24 mm
Akkumulátor feszültség 36 V
Súly akkumulátor nélkül   3.8 kg

Felszereltség:
OEM fűvágó tárcsa   Fűvágó 255-3
OEM heveder Balance 35B
OEM Damilfej T25B

Hang és zaj adatok:
Garantált zajnyomás   96 dB(A)
Mért zajszint 92 dB(A)
Zajszint 76.1 dB(A)
Motor típusa
Elektromos
Gyártó
Husqvarna
Teljesítmény
36 V
Tömeg (kg)
3.8
Szerszám fajtája
Profi
Kategória
Gépek

Review-uri Review-uri (0)

group_work