• -10,52%
Husqvarna automower 405X
  • Husqvarna automower 405X
  • Husqvarna automower 405X
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna automower 405X

QM970456211
Teljes ár: 9 500,00 lei
kedvezményes ár: 8 500,60 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét 10,52% kedvezmény

Husqvarna Automower® 405X - megbízható és nagy teljesítményű modell az X-line termékcsaládból, kisebb pázsitokhoz alkalmas. Ez a robot akár 600 m2-es összetett pázsitot is képes nyírni, szisztematikus nyírási funkcióval felszerelve a tökéletesen vágott szűk átjárók érdekében, és ragyogóan megbirkózik az akár 40%-os dőlésszögű lejtőkkel.

Raktáron

Mennyiség
Total: 8500.6 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

424.05 Lei x 24 rate


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Husqvarna Automower® 405X - megbízható és nagy teljesítményű modell az X-line termékcsaládból, kisebb pázsitokhoz alkalmas. Ez a robot akár 600 m2-es összetett pázsitot is képes nyírni, szisztematikus nyírási funkcióval felszerelve a tökéletesen vágott szűk átjárók érdekében, és ragyogóan megbirkózik az akár 40%-os dőlésszögű lejtőkkel.


Automower® Connect: Automower® Connect segítségével okostelefonján keresztül irányíthatja robotfűnyíróját. Elindíthatja, leállíthatja, küldhet parkolási parancsot, ellenőrizheti, módosíthatja a beállításokat. Megkapja a riasztási üzeneteket is, követheti fűnyíróját lopás esetén – bárhol is tartózkodjon.

GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.

Szisztematikus átjáró nyírás: Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.

Könnyű tisztíthatóság: A robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

Kiváló interakció: Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.

Elektromos magasságállítás: A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

Időjárás időzítő: A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.

Átjárók automatikus kezelése: A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.

Egyensúlyellenőrzés: A csöndes és problémamentes működés érdekében a robotfűnyíró automatikusan érzékeli a vágórendszerben előforduló kiegyensúlyozatlanságokat.

Spirálvágás: Az automata vágófunkcionalitás kiegyenlíti a pázsit magasságkülönbségeit. A vágókorong szenzorai érzékelik, ha a robotfűnyíró magasabb fűvel borított területre érkezik, és a vágástechnológiát szisztematikus spirál mintára állítja.

Pontvágás (spot cutting): Speciális üzemmód gyors fűnyíráshoz egy behatárolt területen, ahol hosszabb a fű. Ez különösen hasznos olyan helyen például, ahol kertí bútorok álltak, de eltávolították azokat. Helyezze a robot fűnyírót a kívánt területre és válassza a pontvágás (spot cuttitng) üzemmódot. A fűnyíró csigavonalban fogja lenyírni a füvet, és amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba.

Közepes méretű, grafikus menü kijelzés: Nagyfelbontású, közepes méretű kijelző grafikus menü struktúrával. Könnyen használható, egyértelmű beállításokkal.

Távoli indulási pontok x3: A pázsiton tapasztalható egységes vágási eredmény érdekében a robotfűnyíró a kert 3 pontjáról is elindulhat, a szabadalmaztatott vezetőszál mentén. Minél nagyobb a kert, annál fontosabb több indulási pont használata. Bizonyos modelleknél az aktív GPS támogatott navigáció automatikusan létrehozza ezeket az indulási pontokat, manuális beavatkozás nem szükséges.

Specifikációk:

Munkakapacitás:

Maximális munkaterület (±20) 600 m²
A munkaterület maximális emelkedése 40%
Maximális emelkedés a határvezetéknél 15%
Max active time 10 ó
Keresőrendszer Háromszoros keresés
Követi a határoló vezetéket 1
Feltöltő rendszer Automata

Befoglaló méretek:

Súly 9.7 kg
Termék mérete, hossz 61 cm
Termék mérete, szélesség 45 cm
Termék mérete, magasság 24 cm

Termékadatok:

Sound level perceived 62 dB(A)
Protection index (IP Code) IPX5
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 2 Ah
Töltőáram 1,3 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 50 p
Átlagos feltöltési idő 60 p
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 5 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 600 m²

Vágórendszer:

Vágási rendszer 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, max. 50 mm
Vágási magasság, min. 20 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Electric
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen

Vezérlés:

Billentyűzet Keypad and display/App
Információs panel MonoChrome Graphical Display 2,8”
Connectivity Bluetooth®, Cellular
App controlled Automower® Connect
Smart Home integration Igen
Firmware Update FOTA

Biztonság:

GPS lopásvédelem Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Ultrahangos érzékelő Nem

Zajkibocsátás (db(a))
62
Gyártó
Husqvarna
Kategória
Gépek
Munkaterület kapacitás (m²)
600
Maximális emelkedő (%)
40

Review-uri Review-uri (0)

group_work