• -8%
Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
  • Husqvarna Automower 435X AWD
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna Automower 435X AWD

QM967853311
Teljes ár: 25 000,00 lei
kedvezményes ár: 23 000,00 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét 8% kedvezmény

A világ első összkerékhajtású Husqvarna Automower® fűnyírója könnyedén megbirkózik a legigényesebb, akár 3500 m²-es pázsittal is.

Beszerzés folyamatban

Mennyiség
Total: 23000 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

1139.35 Lei x 24 rate


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


A világ első összkerékhajtású Husqvarna Automower® fűnyírója könnyedén megbirkózik a legigényesebb, akár 3500 m²-es pázsittal is. Az akár 70%-os (35˚) lejtők lenyűgöző lejtése kiváló eredményeket biztosít még nehéz füves domborulatú területeken is. Képes megkerülni az akadályokat. X-line kialakítással, LED-es fényszórókkal van felszerelve.

Automower® AWD összkerékhajtás: Az Automower® AWD modellek olyan technológiával rendelkeznek, amely optimalizálja az egyes kerekek irányítását annak érdekében, hogy a legigényesebb terepen is kiválóan működhessen. Lenyűgöző lejtős teljesítménnyel, amely 70%-os (35°-os) lejtőket is kezel.

Elforgatható hátsó karosszéria kialakítás: Az Automower® AWD modellek csuklós hátsó karosszéria-kialakítással rendelkeznek, amely kiváló manőverezhetőséget tesz lehetővé összetett pázsiton és átjárókon való navigáláshoz. A hátsó karosszéria elforgatható, ami nagymértékben javítja a terepen való tapadást, és a legtöbbet hozza ki az AWD működéséből.

Automower® Zone Control AIM technológia: Az Automower® Zone Control lehetővé teszi munkazónák és kizárási zónák létrehozását az Automower® Connect alkalmazáson keresztül. Hozzon létre meghatározott munkazónákat különböző vágási magasságokkal és programokkal, vagy kizárási zónákat, hogy bizonyos területeken megakadályozza a fűnyírást. Az eredmény nagyobb pontosság, jobb irányíthatóság és tökéletes vágás.

Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping) technológia: Az AIM technológia javítja a robotfűnyíró pontosságát azáltal, hogy a GPS és a gép beépített érzékelői segítségével virtuálisan feltérképezi a pázsitot. Ez a generált térképnézet ezután elérhető az Automower® Connect alkalmazásban. Az AIM technológiával az Automower® Connect alkalmazással különböző magasságú munkazónákat hozhat létre, illetve fűnyíróprogramokat vagy elkerülendő területeket hozhat létre. Az Automower® valós időben is nyomon követhető az Automower® Connect segítségével.


Automower® Access: Az új Automower® Access felhasználói interakciós modell nagy felbontású színes kijelzőt, érzékeny vezérlőkerék-vezérlést és állapotjelzőket tartalmaz. Intuitív módot kínál az Automower® gép vezérlésére. Az ikonalapú tervezési nyelv intuitív módon integrálódik az Automower® Connect okostelefon-alkalmazásba, pozitív felhasználói élményt biztosítva.

GPS-alapú navigáció: A beépített GPS-rendszer elkészíti a kert térképét, amely tartalmazza a határoló- és vezetőhuzalok helyét is. Az Automower® Husqvarna így regisztrálja a kert lekaszált részeit, és ennek megfelelően állítja be a fűnyírási mintát. Ez biztosítja a pázsit optimális lefedését és a kiváló nyírási eredményt.

Automower® Connect: Az Automower® Connect teljes irányítást biztosít Husqvarna Automower® robotja felett, bárhonnan, a GPS-követésnek és a mobiltelefon-hálózaton keresztüli kapcsolatnak köszönhetően. Többek között lehetővé teszi az autó indítását és leállítását. Az alkalmazás segítségével ellenőrizheti, hogy robotja megállt-e vagy elmozdult-e. Alapfelszereltség a Husqvarna Automower® Series X modelleken Opcionális tartozékként kapható minden Husqvarna Automower® Series 300-400 modellhez.

FOTA - Firmware-Over-The-Air: Lehetőség a szoftver automatikus frissítésére rádiójeleken keresztül az Automower® Connect segítségével.

Kiváló interakció az Alexa és a Google Home segítségével: Az Automower® Connect alkalmazással felszerelt Husqvarna robotfűnyírók kompatibilisek az Amazon Alexával és a Google Home rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy mindössze egy hangutasítást kell küldenie az intelligens hangszórón keresztül, és az Automower® robotgép azonnal megkezdi a munkát. A tulajdonosok képesek lesznek végrehajtani a leggyakoribb parancsokat, például indítást, leállítást, parkolást, és állapotinformációkat kaphatnak autóiktól, ha egyszerűen megkérdezik Alexát vagy a Google Home hangsegédjét.

Távoli tárgyérzékelés: Az ultrahangos technológiát alkalmazó beépített érzékelők segítik a fűnyírót a tárgyak észlelésében, csökkentik a sebességet és elkerülik a súlyos ütközéseket.

Automower® X-Line: A Husqvarna Automower® X-Line a legteljesebb funkcionalitású termékcsaládunk, amely azoknak készült, akik csúcskategóriás robotfűnyírót szeretnének. Az X-Line funkciócsomaggal felszerelve, beleértve az Automower® Connect-et GPS-lopáskövetéssel, GPS-alapú navigációval, LED-es fényszórókkal, első gumi lökhárítóval és X-Line karosszériakialakítással.

Időzítő: A munkaidőt a pázsit növekedési ütemének megfelelően állítja be, ami azt jelenti, hogy az Automower® maximalizálja a nyírási időt erős fű növekedési időszakaiban. Napos vagy száraz időben, illetve a szezon későbbi szakaszában az Automower® kevesebb időt tölt nyírással, ami csökkenti a fű és a fűnyíró kopását.

Automatikus megközelítés szűk helyekre: Az Automower® Husqvarna automatikusan felismeri a szűk átjárókat, és még a legkisebb járatokon is átjut. Ez megváltoztatja az átjárón keresztül vezető útvonalat, hogy elkerülje a kellemetlen nyomokat.

Elektromos magasságállítás: A vágási magasság gyorsan állítható elektromos állítással, könnyen elérhető a főmenüből.


x5 kiindulási pont: Egyenletes fűnyírási eredmény a gyepen, köszönhetően annak a lehetőségnek, hogy a fűnyírást a vezetőhuzal mentén, a töltőállomáson kívül, öt különböző távoli helyen kezdje meg. A GPS-alapú navigációval (egyes modelleken) a távoli kezdőpontok beállítása automatikusan történik, és nincs szükség kézi beállításra.

Pengetárcsa kiegyensúlyozatlanság vezérlés: Automatikusan észleli a vágórendszer kiegyensúlyozatlanságát a csendes, problémamentes működés érdekében. Az egyensúlyhiányt hiányzó, dupla rögzítés, meggörbült vagy sérült pengék okozhatják.

Technikai adatok:

Munkakapacitás:

Maximális munkaterület (±20) 3.500 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél 50%
A munkaterület maximális emelkedése 70%
Max active time 24 ó
Keresőrendszer Négyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket 2
Feltöltő rendszer Automata

Befoglaló méretek:

Súly 17.6 kg
Termék mérete, hossz 93 cm
Termék mérete, szélesség 55 cm
Termék mérete, magasság 29 cm

Termékadatok:

Érzékelt zajszint 60 dB(A)
Védelmi index (IP-kód) IPX4
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 5 Ah
Töltőáram 7 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 100 perc
Átlagos feltöltési idő 30 perc
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 24 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 3.500 m²

Vágorendszer:

Vágási rendszer 3 pivoting razor blades
Vágási magasság, max. 70 mm
Vágási magasság, min. 30 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Electric
Lapos csúszótalpak Igen
Kettős vágási irány Igen

Vezérlés:

Billentyűzet Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel Color Display TFT 2,8” QVGA
Kapcsolódás Bluetooth®, Cellular
App vezérelt Automower® Connect
Smart Home integráció Igen
Alapszoftver frissítés FOTA

Biztonság:

GPS lopásvédelem Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Ultrahangos érzékelő Igen
Zajkibocsátás (db(a))
60
Gyártó
Husqvarna
Kategória
Gépek
Munkaterület kapacitás (m²)
3500
Maximális emelkedő (%)
70

Review-uri Review-uri (0)

group_work