Husqvarna lánc 3/8'' 1,5 mm 68 szem
  • Husqvarna lánc 3/8'' 1,5 mm 68 szem
  • Husqvarna lánc 3/8'' 1,5 mm 68 szem
  • Husqvarna lánc 3/8'' 1,5 mm 68 szem
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna lánc 3/8'' 1,5 mm 68 szem

QA581626668
ár: 109,00 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét

Szakembereknek szentelt lánc, amelyet a legfejlettebb technológiák és szigorú minőségellenőrzés alkalmazásával fejlesztettek, terveztek és gyártottak. Tartós élességgel, kiemelkedő tartóssággal és nagy vágási hatékonysággal tervezték a maximális eredményt és a minimális megállási időt. Javított biztonságot és alacsonyabb költségeket kínál.

Raktáron

Mennyiség
Total: 109 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

27.31 Lei x 4 rate


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


   Évekig tartó kutatás, fejlesztés, labormunka és éles tesztelés után végre megérkezett a Husqvarna X-Cut láncfűrész-lánc. Az X-Cut alacsony rezgésszámú pixel lánc, amely keskenyen vág, és kevesebb energiát vesz fel a fűrésztől, mint a szabványos vágási rendszerek. Ezek a legfontosabb tulajdonságai, amelyek azt a célt szolgálják, hogy az összevágott köbméterek száma napról-napra növekedjen.

Tulakdonsagok:
- A vágóél megtervezése, az anyagok felhasználása és a gyártási folyamatok mind a lehető legnagyobb gondossággal történt, emiatt kiemelkedően éles az X-Cut láncfűrész-lánc, és – ami talán még lényegesebb – ez az élesség észrevehetően tovább tart; élezni ritkábban szükséges.
- Az X-Cut láncot a gyárban előfeszítették, ami azt jelenti, hogy Ön hosszabb ideig dolgozhat vele, mielőtt újbóli feszítés lenne szükséges. Nem lassítja a munkát a sok felesleges állítgatás, és sokkal kisebb a veszélye annak, hogy a vágórendszer megsérül a laza lánc miatt.
- A kialakítás, az anyagok és a folyamatok pontosan kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhető a kitűnő és dinamikus tartósság. A vágási rendszer kevéssé használódik el, így még ritkábban szükséges szervizelni.
- Az X-Cut láncfűrész-láncot olyanra készítették, hogy még gyorsabban és simábban vágjon, mint a hasonló termékek, és a megvásárlást követően azonnal használható. Ezáltal javul a vágás hatékonysága és az Ön eredményessége. Ugyanakkor kisebb erőfeszítésre van szükség a felhasználó részéről (előtolási erő), ami miatt a munkavégzés fizikailag kevésbé megterhelő.
- A vágóél szöge kulcsfontosságú a hosszú távon hatékony munkavégzéshez. Minél kisebb ez a szög, annál élesebb a lánc, de ha túl kicsire állítjuk, az él kevésbé tartós és a lánc könnyebben szakad. Az X-Cut esetében a Husqvarna megtalálta azt az optimális szöget, ami tartós hatékonyságot eredményez.
- Mind az acél mikroszerkezetét – ne legyen se túl kemény, se túl puha – és a krómbevonatot – ne legyen se túl vastag, se túl vékony – pontosan, molekuláris szinten határozták meg. Ez biztosítja a nagy vágási teljesítményt és a tartós élt.
- A Husqvarna kifejlesztette saját, egyéni módszerét az acél edzéséhez, hogy a lehető legtartósabb anyagot hozza létre. Ehhez nem csupán az optimális hőkezelés, hanem az optimális hűtés is szükséges – így jöhet létre a hihetetlenül tartós lánc molekuláris szerkezete.

Vezetőszem száma
68
Vágóél fogainak száma
34
Gyártó
Husqvarna
Hosszúság (cm)
45
Láncosztás (”)
3/8
Vastagság (mm)
1.5
Tartozék típusa
Láncok

Matching products

Mások ezeket is megvásárolták:

0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Husqvarna lánckenő olaj
33,00 lei
Select variant
  • 1 Liter 33,00 lei
  • 5 Liter 130,00 lei
  • 2 Liter 60,00 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Zsírzó
13,00 lei
Beszerzés folyamatban

Review-uri Review-uri (0)

group_work