Landscaper Pro Weed-Feed 22-5-5
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Landscaper Pro Weed-Feed 22-5-5

IL0009
ár: 433,00 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét
A Landscaper Pro Weed-Feed 2-5-5+2.4D+Dicamba Az ICL kettős hatású gyomirtóval kombinált szabályozott feltáródású gyepműtrágyja, amely segít megszabadulni a kellemetlen kétszikű gyomoktól, majd tápanyagokkal látja el a füvet, hogy az rövid idő alatt benőhesse a gyom helyén maradt kopasz foltokat.

Hatástartalma: 3-4 hét
Kiszerelés
Raktáron

Mennyiség
Total: 433 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

108.48 Lei x 4 rate

Paletizált rendelés esetén (600 kg) a szállítása ingyenes. Az ajánlat érvényes a vizoldható mütrágyák bármilyen kombinációjára.


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


A Landscaper Pro Weed-Feed 2-5-5+2.4D+Dicamba Az ICL kettős hatású gyomirtóval kombinált szabályozott feltáródású gyepműtrágyja, amely segít megszabadulni a kellemetlen kétszikű gyomoktól, majd tápanyagokkal látja el a füvet, hogy az rövid idő alatt benőhesse a gyom helyén maradt kopasz foltokat.

Hatástartalma: 3-4 hét

Termék előnyei:

  • Sűrű gyommentes gyep, a kettős hatású gyomírtó szer kombinációnak köszönhetően
  • A kis szemcseméretnek köszönhetően hatását közvetlenül a gyom gyökerének közelében fejti ki
  • Magas nitrogéntartalma táplálja a gyepet, segít felvenni a harcot a gyomosodással szemben
  • Szükség esetén 3 havonta alkalmazható
Felhasználási javaslatok:
Javasolt adagolás: 20 g/m2 vagy 200 kg/ha

A gyomnövények intenzív növekedési szakaszában, márciustól szeptemberig alkalmazható, fagymentes időszakban. A granulátumot a fű kaszálását követően a kétszikű gyomnövények újranövekedésekor kell kiszórni, a kora reggeli órákban a harmat felszáradása előtt, amikor a gyomnövények levélfelülete nedves. A kijuttatás előtti 3 napban nem szabad lekaszálni a gyepet azért, hogy a gyomirtó szer maximális levélfelülettel érintkezzen és a kijuttatás utáni 3 napban sem szabad füvet nyírni, hogy elég idő legyen a felszívódáshoz. A kiszórásnál ügyelni kell arra, hogy a granulátum termesztett kultúrnövényekre ne kerüljön, mert azokat károsíthatja. Ha a kezelést követő 2 napon belül nem hullott csapadék, akkor meg kell öntözni a területet. Újonnan telepített gyepfelületre legkorábban a telepítés után 6 hónappal juttatható ki a készítmény. Nem szabad száraz, aszályos időszakban használni, amikor a gyep stresszhatás alatt áll. A kezelést követő első 4 fűnyírás alkalmával keletkezett fűnyesedék nem alkalmas komposztálásra. A lekaszált növény takarmányozási célra nem használható.

Munkaegészségügyi óvórendszabályok: Egyéni védőfelszerelés: védőkesztyű. Bőrrel való érintkezés esetén a bőrt bő vízzel, szappannal meg kell tisztítani. Szembe jutás esetén a szemet azonnal, bő vízzel, legalább 15-20 percig öblögetni.
Felhasználás
Szétszórva/tőzeghez keverve
gyomnövények eltávolítása
Gyártó
ICL
Ajálott
gyepnek
Foszfor-koncentráció (P%)
5%
Nitrogén-koncentráció (N%)
22%
Kálium-koncentráció (K%)
5%
Vízben oldodó
Nem
Hatástartam
3 - 4 hét
Bio termék
Nem

Review-uri Review-uri (0)

group_work