Lista produselor după marca De-Ruiter

De Ruiter oferă semințe pentru cultivarea în seră a roșiilor, castraveților, ardeilor, vinetelor și portaltoiului și, de asemenea, ajută cultivatorii de legume încălzite și protejate să livreze cele mai bune produse de pe piață.

DeRuiter

De Ruiter este specializat în creșterea, producția și vânzarea semințelor hibride pentru creșterea în seră a roșiilor, ardeilor, castraveților, vinetelor și dovleceilor. Portaltoiul de înaltă calitate, care a fost comercializat cu succes de zeci de ani, permite cultivatorilor să își atingă obiectivele.

Serviciul permanent pentru clienți, inovația continuă și cunoștințele profesionale specifice sunt ingredientele promisiunii lor de a ajuta fiecare client să își realizeze potențialul în creștere.

De Ruiter este un lider în furnizarea de soluții de creștere a serelor - de la creșterea plantelor la plante de precizie, protecția biochimică a culturilor și analiza culturilor - care nu numai că ajută la îmbunătățirea randamentelor, ci și la îmbunătățirea vieții. De Ruiter este una dintre singurele 111 companii din lume care investesc peste un miliard de dolari pe an în cercetare și dezvoltare. Această investiție îi ajută pe cultivatori să îmbunătățească gustul și valoarea nutrițională a produsului, ajutându-i în același timp să depășească problemele cu dăunătorii și condițiile climatice variate.

Sunt 17 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 17
Centro F1
pepene
Centro F1
Centro F1 este un hibrid profesional de pepene galben tip Cantalup, timpuriu, cu fructe ovale...
Preț
195,00 lei
Daras F1
ardei
Daras F1
Este o plantă cu putere de creștere mare, productivitate mare, leagă foarte bine în condiții...
Preț
39,00 lei
Matias F1
tomate
Matias F1
Este un hibrid de tomate timpuriu, nedeterminat, cu fructe mari rotunde. Greutatea fructului...
Preț
280,00 lei
Paramos F1
castravei
Paramos F1
Este un sortiment care are o rezistență deosebită la boli (făinare, virusul mozaic, virusul...
Preț
103,00 lei