Lista produselor după marca Holland-Select

Holland-Select este o companie de semințe specializată în reproducerea legumelor de peste 100 de ani.  Cresc, produc și vând o gamă completă de fasole pitică, fasole cățărătoare, fasole și anumite mazăre proaspete de pe piață. Holland-Select își menține, de asemenea, selecțiile de morcovi și scorzonera „Amsterdam”.

Holland Select     Înainte ca soiurile „de reproducție” să înceapă la începutul anului 1970, compania avea un program important de întreținere în multe culturi de legume. După reorganizarea companiei în anii '70, ei și-au concentrat acum eforturile pe reproducerea soiurilor de legume pentru cultivatorii profesioniști.
     Colaborarea strânsă cu clienții din întreaga lume și implementarea tuturor informațiilor din programe le permite să crească cele mai bune soiuri potrivite. În fiecare an, noi linii sunt testate în diferite zone climatice înainte de a le lansa pe piață.
     Se cheltuiește o cantitate considerabilă de timp și efort pentru a fi la curent cu tehnologia de reproducere disponibilă. Cercetările efectuate până în prezent, combinate cu rezultatele obținute, indică faptul că sistemul lor actual este cel mai bun disponibil.

Sunt 5 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 5
Capitano
  • -10%
fasole
Capitano
Păstăi late, 20 mm, uniforme, cu lungimea de 15 cm și culoarea galbenă ca ceara; înălțimea...
Preț -10% Preț regular 78,00 lei
70,20 lei
Golden Gate
  • -10%
fasole
Golden Gate
Golden Gate este o fasole urcătoare cu păstăi late, galbene uniforme de aproximativ 24 cm...
Preț -10% Preț regular 126,00 lei
113,40 lei
Goldfield
  • -10%
fasole
Goldfield
Goldfield este fasole urcătoare, păstaie galbenă, fragedă, fără ațe lungime 26-28 cm, lățime...
Preț -10% Preț regular 126,00 lei
113,40 lei
fasole
Proton
Proton este o varietate de fasole pitică tip fideluță verde cu potențial de producție ridicat...
Preț
78,00 lei