Lista produselor după marca Syngenta

Syngenta este o companie globală cu sediul în Elveția. 28.000 de angajați din 90 de țări lucrează pentru a transforma modul în care culturile sunt cultivate și protejate. Ei își accelerează inovația și investesc pentru a promova o agricultură mai durabilă, care este bună pentru natură, fermieri și societate. Munca lor îi ajută pe fermieri să facă față provocărilor lumii în schimbare de astăzi.

Syngenta

     Syngenta este prezentă de peste 10 ani pe piața de protecția plantelor și semințelor din România. Syngenta Agro SRL, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta, oferă partenerilor din România un portofoliu recunoscut de produse pentru protecția plantelor și semințe, însoțite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.
     Cu o echipă tănără şi dinamică dezvoltă şi testează riguros produse adaptate specificului local şi nevoiilor fermierilor din ţara noastră. Astăzi ȋn România lucrează o echipa de 100 de angajați dedicați toți scopului nostru de a „elibera potențialul plantelor” oferind soluții care integrează şi uneşte oamenii, agricultura şi tehnologia, punând ȋn centrul atenției nevoile fermierului.
     Produsele Syngenta de protecția plantelor sunt adaptate condițiilor pedoclimatice din România și contribuie la obținerea unor producții ridicate, de o calitate crescută. Gama largă de produse și soluții tehnologice de calitate este completată de serviciile oferite partenerilor noștrii din toată țara.
     În ultimii ani, pe piaţa mondială a produselor agricole se observă o cerere tot mai mare pentru noi produse. În ceea ce priveşte floarea-soarelui, se observă o cerere tot mai mare de ulei cu conţinut ridicat de acid oleic (high oleic), dar şi găsirea de noi soluţii pentru fermieri, utilizând tehnologia Clearfield în combaterea buruienilor monocotile şi dicotile, precum şi a parazitului Orobanche, parazit care se extinde an de an.
     La nivel mondial, se observă o cerere tot mai mare a uleiului de rapiţă utilizat în special pentru biodiesel. La cultura de porumb, cererea pentru diversificarea producţiei, pentru amidon, pentru măcinat, pentru furaj, pentru bioetanol este în creştere de la an la an.
     Ȋn ultimii ani, la cultura de păioase, observăm o tendinţă de creştere a presiunii factorilor patogeni ce pot duce inevitabil la o depreciere calitativă a producţiilor agricole. Astfel, Syngenta vine în sprijinul agricultorilor români cu o tehnologie integrată de combatere prin genetică superioară şi un program de protecţie a culturii complet ce pleacă de la tratament sămânță şi se încheie cu al treilea tratament pentru combaterea Fusariumului la spic.
     Syngenta pune la dispoziţia fermierilor din România produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate superioară. Prioritățile companiei pentru sezoanele următoare pe piața din România sunt strâns legate de o dezvoltare rapidă a pieței locale:
- dezvoltarea echipei tehnico-comerciale
- sprijinirea fermierilor în luarea deciziilor cheie.
- dezvoltarea unor servicii adaptate exigențelor crescute ale sectorului agroalimentar
- adaptarea continuă a portofoliului de semințe și produse de protecția plantelor la necesitățile pieței

Sunt 114 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 114
  • Indisponibil
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Actara 25 WG
40,00 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Affirm
6,00 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Affirm Opti
196,00 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Amistar
13,00 lei
  • Indisponibil
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Bravo 500 SC
9,50 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Cidely Top
6,00 lei