Lista produselor după marca UniGen-Seeds

UNITED GENETICS ITALIA,  fondată în 1994 de Remo Ludergnani și Mario Martinelli, a devenit un jucător pe piața internă și internațională a semințelor horticole, în special a roșiilor, atât pentru prelucrare, cât și pe piața proaspătă. Soiurile sale hibride proprietare sunt rezultatul unei cercetări genetice de înaltă calitate , atentă la nevoile pieței, dar cu respect deplin   al mediului și al echilibrului său natural.

UningenÎn prezent, grupul United Genetics cu sediul în California a crescut considerabil cu companii surori din Italia, Spania, Turcia, India, Filipine, Chile și Mexic.

După 20 de ani de activitate, pe 20 septembrie 2013, la Tokyo, UNITED GENETICS se alătură grupului KAGOME CO. LTD. a cărui misiune este exprimată prin sloganul „Adevărat naturii, aroma lui Kagome“. Această filozofie de afaceri urmărește o dezvoltare durabilă, în care „alimentația” este un mijloc de a face față și de a rezolva aspecte sociale și se potrivește perfect cu valorile fundamentale ale GENETICII UNITE.

Sunt 32 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 32