Lista produselor după marca Yuksel-Seed

Yuksel Seeds Inc Co. este o companie turcească de cercetare și producție a semințelor care a lucrat la îmbunătățirea soiurilor de legume hibride. Compania a primit „Certificatul Fundației Cercetător Semințe” de către Ministerul Agriculturii din Turcia.

Yuksel

Yuksel Seeds Inc Co. este cea mai mare companie de creștere a legumelor din Turcia, care specifică în principal soiurile hibride de roșii, piper, vinete, castraveți, dovlecei, pepene și pepene verde.

În prezent, Yuksel Seeds are 5 stații de cercetare și reproducere pe lângă 210 hectare de teren. O suprafață de 110 hectare de teren este folosită pentru a găzdui mai multe sere folosite în scopuri de reproducere. Compania a dezvoltat soiuri de legume hibride de înaltă calitate prin diferite programe de reproducere de peste 30 de ani și va continua să o facă în viitor. Soiurile au fost crescute și produse exclusiv de Yuksel Seeds Inc Co. Soiurile lor de producție ridicată, rezistente la boli și calități ridicate de adaptabilitate la mediu vă vor asigura toate cerințele.

Sunt 38 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 38
pepene
Gediz F1
Pepenele galben Gediz F1 este o plantă viguroasă un hibrid foarte timpuriu. Este rezistent la...
Preț
135,00 lei
Leroxy F1
tomate
Leroxy F1
Leroxy F1 este un hibrid NOU de tomate roz, cu creștere nedeterminată, destinat ciclurilor...
Preț
465,00 lei