Lista produselor după marca Agrosel

AGROSEL, creează și comercializă soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferă oamenilor alternativa unui hobby sănătos iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltă varietăți (soiuri și hibrizi) ameliorate, adaptate condițiilor climatice din România.

     Agrosel

     AGROSEL este specialistul dumneavoastră în semințe: de peste 20 ani sunt alături de clienți cu semințe de calitate din România, soiuri tradiționale dar și din soiuri îmbunătățite, folosind tehnici moderne de ameliorare și prelucrare a semințelor.
     AGROSEL este profesionistul semințelor: până acum au peste 100 de soiuri și hibrizi înregistrați în Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultură din Uniunea Europeană. Aceștia sunt perfect adaptați condițiilor de climă și de sol iar rentabilitatea lor este în fiecare zi reconfirmată de sute de cultivatori de legume profesioniști mulțumiți de recoltele obținute.
     AGROSEL investește în cercetare și tehnologie: semințele lor sunt verificate în laboratorul propriu acreditat RENAR. Calitatea semințelor (germinație, umiditate, puritate) este controlată folosind echipamente de ultimă oră și specialiști cu experiență. Sunt mândri de faptul că au fost primii în ameliorarea şi înregistrarea primilor hibrizi de ardei din România, lansaţi și testaţi in 2015.
Prelucrarea seminţelor şi ambalarea lor se face prin dozare numerică în cea mai dotată și modernă platformă de producţie din România.
     AGROSEL este cea mai potrivită alegere pentru acei cultivatori din România care vor să mențină gustul, culoarea și textura produselor agricole tradiționale românești și care, în același timp, vor să beneficieze de tehnologia integrată în noile noastre soiuri care garantează o productivitate și calitate ridicate.

Sunt 120 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 120