Lista produselor după marca Hunter

Hunter Industries este o companie mondială deținută de o familie care oferă soluții eficiente și de înaltă calitate pentru industriile de irigații, iluminat exterior și turnare personalizată. gama lor diversă de produse pot fi văzute peste tot de la peisaje rezidențiale, la stadioane, repere naționale, parcuri tematice, parcuri urbane, complexe comerciale, hoteluri și clădiri municipale din întreaga lume.

Hunter

Hunter Industries este un producător global de produse pentru irigare, iluminat exterior, tehnologie de distribuție și sectoare de fabricație personalizate. Compania de familie oferă un spectru complet de soluții eficiente din punct de vedere energetic și energetic pentru aplicații rezidențiale, comerciale, municipale și agricole. Proiectată ținând cont de cerințele profesioniștilor din domeniul irigațiilor, linia actuală de produse pentru irigații Hunter include rotoare pop-up, duze rotative de înaltă eficiență, aspersoare de pulverizare, supape, controlere, controlere centrale, picurare peisaj profesională și senzori meteorologici.

Cu sediul central în San Marcos, CA din 1981, interesul principal al companiei Hunter a fost să producă produse care permit profesioniștilor în irigații să creeze soluții care să utilizeze cât mai puțină apă și energie pentru a crea o funcție peisagistică optimă și ambianță. În interesul durabilității și al maximizării infrastructurii și capabilităților noastre, ne-am diversificat în industria iluminatului peisaj prin achiziția FX Luminaire. Produsele de iluminat FX sunt fabricate în San Diego, CA, asigurându-se că sunt respectate cele mai înalte standarde de calitate. Ca un pas suplimentar de extindere, am achiziționat și o companie Custom Molding și am început Hunter Custom Molding.

Sunt 25 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 25