Lista produselor după marca Rain Bird

Rain Bird Corporation este un producător și furnizor mondial de produse și servicii pentru irigații cu sediul în Azusa, California. Compania privată a fost înființată în 1933 în perioada de boom agricol din California. De la început, Rain Bird a produs și a oferit cea mai largă gamă de produse de irigare din industrie pentru ferme, terenuri de golf, arene sportive, dezvoltări comerciale și case în peste 130 de țări din întreaga lume.

Rain Bird

În ultimele opt decenii, Rain Bird a primit mai mult de 450 de brevete în întreaga lume, inclusiv primul din 1935 pentru sprinklerul original cu impact pe acțiune orizontală, care a revoluționat industria producției de alimente și a introdus o nouă eră în irigații. De fapt, aspersorul original cu impact a fost desemnat un reper istoric în 1990 de Societatea Americană a Inginerilor Agricoli.

Echipele de inginerie, marketing, producție și vânzări ale Rain Bird au lucrat împreună pentru a dezvolta produse inovatoare de conservare a apei, care includ aspersoare de irigare, linie de scurgere, pompe și temporizatoare / controlere. Astăzi, oferim peste 4.000 de produse și servicii de irigare pentru economisirea apei, cu birouri și unități de producție în Arizona, Alabama, Mexic, Franța și în alte părți ale lumii.

Angajamentul lor față de utilizarea inteligentă a apei ™ se arată nu numai în produsele noastre de înaltă calitate, ci și prin profesioniștii noștri experți în gestionarea apei, care își împărtășesc pasiunea pentru conservarea apei. Acestea oferă educație, instruire și servicii pentru industria și comunitățile din jurul nostru, creând parteneriate responsabile pe termen lung cu clienții, vânzătorii și orașele în care trăim. Aceste eforturi împreună cu produsele noastre de înaltă calitate au fost recunoscute cu numeroase premii de-a lungul anilor.

Sunt 28 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 28
  • Reducere pe cantitate
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Modul WIFI LNK
970,00 lei