Lista produselor după marca Cora-Seeds

Cora-Seeds este o companie italiană, ai cărei membri au o experiență de peste 25 de ani în domeniul semințelor profesionale de legume. Compania se angajează în cercetarea, producția și comercializarea de soiuri de semințe de horticultură, cum ar fi busuioc, broccoli, varză, conopidă, țelină, castraveți, fenicul, pepene galben, ceapă, piper, pătrunjel simplu, prelucrarea roșiilor, roșii proaspete de piață și pepene verzi.

Cora Seeds

Sediul central al CORA® SEEDS este în Cesena (FC), patria producției de semințe de legume din lume și unde, serele și centrele de testare sunt utilizate pentru a efectua reproduceri, evaluări ale calității și expoziții ale produselor nou dezvoltate. Dezvoltarea genetică este realizată de o echipă de crescători care selectează și definește hibrizi noi pentru piața locală și internațională. Această echipă de crescători lucrează în colaborare cu un biotehnolog care folosește cele mai recente descoperiri biotehnologice pentru a îmbunătăți genetic produsele.

Pentru a garanta semințele lipsite de agenți patogeni, CORA® SEEDS lucrează cu laboratoare independente pentru a testa rezistența la agenți patogeni a produselor noastre și a semințelor importate din întreaga lume. În laboratoarele lor, monitorizează constant calitatea prin efectuarea de teste pentru a studia germinarea semințelor. Mai mult, în stația experimentală, toate producțiile loturilor sunt testate înainte de comercializare. Semințele sunt depozitate într-o cameră specială de răcire unde nivelurile de temperatură și umiditate sunt monitorizate pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor noastre.

CORA® SEEDS este echipat cu utilajele necesare pentru a finaliza calibrarea, acoperirea și ambalarea produselor distribuite pe piețele naționale și internaționale. Rețeaua de marketing asigură acoperirea totală a principalelor zone de producție din lume. Gama de pepeni, busuioc, fenicul, roșii de prelucrare, roșii proaspete de piață, ardei, pătrunjel simplu și pepeni este destinată producătorilor de produse horticole destinate comerțului cu amănuntul pe scară largă, piețelor și exportului.

Sunt 28 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 28
Bond F1 (CRX10007)
  • -15%
pepene
Bond F1 (CRX10007)
Bond F1 (CRX 10007) este un hibrid de pepene verde, de tip crimson, care poate fi cultivat...
Preț -15% Preț regular 9.629,63 Ft
8.185,19 Ft
Fiamma F1
ceapa
Fiamma F1
Aspectul deosebit, calitatea bulbului și productivitatea fac ca acest hibrid să fie foarte...
Preț
4.814,81 Ft
Fiero
conopida
Fiero
Căpățâna are formă globulară, de culoare albă ca zăpadă, foarte viguroasă și densă....
Preț
6.296,30 Ft
Remus F1
ardei
Remus F1
Este un hibrid de ardei gras de tip California, de vigoare medie și cu un foliaj abundent.
Preț
15.555,56 Ft
Sunsweet F1
pepene
Sunsweet F1
Miezul este de culoare roșie aprinsă, compact și foarte dulce.Planta este viguroasă cu o bună...
Preț
10.370,37 Ft