Lista produselor după marca Jain Irrigation Systems

Jain Irrigation Systems este a doua cea mai mare companie de micro-irigații din lume. Divizia de micro-irigații produce o gamă completă de produse de irigare de precizie. Irigarea Jain oferă servicii de la cercetarea solului, proiectarea inginerească și sprijinul agronomic. Hrănește un Institut Agri Hi-Tech de 2300 de acri; un centru de cercetare și dezvoltare, demo, instruire și extindere pentru resurse agricole.

Jain

De asemenea, întreprind proiecte la cheie pentru dezvoltarea agricolă și de irigații cu abordare holistică și integrată. Peste 1500 de oameni de știință, ingineri și tehnicieni din domeniul agriculturii și irigațiilor sunt angajați în oferirea de servicii pentru planificarea și implementarea completă sau parțială a proiectului, de exemplu, Dezvoltarea bazinelor hidrografice prin transformarea Wasteland, inclusiv agronomia culturilor, cultivarea protejată etc.

Jain Irigation este, de asemenea, cel mai mare producător de țevi din plastic din India, acoperind o gamă largă de țevi și fitinguri. Procesează anual peste 500.000 MT de diverși polimeri. Extrudează țeava / foaia și injectează matrițele din PVC, PE, PP și CPVC împreună cu alți polimeri tehnici, cum ar fi policarbonatul, poliamida, PBT, ABS etc. Sunt furnizori de soluții totale pentru diferite sisteme de conducte din plastic care sunt utilizate pentru transportul fluidelor , semisolide, gaze și cabluri.

1 produs disponibil

Arată 1 din totalul de 1
group_work