Mărcile

Alegeti din cele peste 100 de marci comercializate de noi.
Adama

Adama

Cei de la Adama, depun eforturi pentru o lume în care securitatea alimentară este posibilă, unde toți cei care lucrează în agricultură au o viață împlinită și plină de satisfacții.

Agri-Saaten

Agri-Saaten

Agri-Saaten se adresează în primul rând grădinarilor, fermierilor, comercianților/angrosiștilor de semințe și cooperativelor agricole cu o gamă exclusivă de semințe de ceapă, morcov, plante medicinale și sfaturi de cultivare calificate corespunzător. Semințele sunt disponibile în cea mai bună calitate și dimensiune.

Agrifem

Agrifem

Sarcinile companiei sunt producția și comercializarea de produse agrochimice, îngrășăminte și produse agricole, precum și promovarea pe piața greacă și internațională. AGRIFEM aprovizionează cooperativele agricole, magazine care vând pesticide și consumabile, pepiniere, industrii, comercianți de îngrășăminte etc.

Agrimpex

Agrimpex

Agrimpex LLC este o companie care operează dinamic în industria agricolă și horticolă, principalele mărci fiind Pegas Agro și Agrimpex agrotextilele. În afară de acestea, oferta lor include și folii de seră și huse pentru culturi.

Agrisemen

Agrisemen

În iunie 2015 Agrisemen a fost achiziționat de către compania internațională de producție semințe Bejo, cu sediul la Warmenhuizen, Olanda. Din anul 2001, Agrisemen activează în dezvoltarea, producția, prelucrarea și vânzarea de semințe de calitate ale culturilor de câmp deschis. Agrisemen a fost specializat în salată - o cultură nouă pentru Bejo, dar și varza de Bruxelles și varza plată.

Agro-Tip

Agro-Tip

Agro-TIP, o companie globală, împreună cu noile parteneri în diferite părți ale lumii, sporește programele de vânzări, cercetare și dezvoltare.
Misiunea lor este de a oferi clienților lor semințe de legume inovatoare, dar dovedite, de înaltă calitate pentru piețele profesionale proaspete și industria prelucrătoare.

Agrojutex

Agrojutex

Agrojutex este una dintre mărcile companiei Juta rezumând agrotextile. Folia de acoperire a solului este un material poros țesut din benzi de polipropilenă de lungă durată, adecvate pentru utilizare în sere, în aer liber pentru mari producători, precum și pentru micii grădinari.

Agrosel

Agrosel

AGROSEL, creează și comercializă soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferă oamenilor alternativa unui hobby sănătos iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltă varietăți (soiuri și hibrizi) ameliorate, adaptate condițiilor climatice din România.

Alchimex

Alchimex

În 1998, Alchimex si-a început activitatea de producție cu o instalaţie de formulare pulberi umectabile pentru fungicide şi insecticide. Preocuparea continuă pentru realizarea unei game variate de produse la cele mai înalte standarde de calitate a stat la baza strategiei de consolidare şi extindere a capacităţilor de producţie.

Amia

Amia

Timp de peste 20 de ani, AMIA a lucrat pentru a crea soluții horticole pentru piețele de profesioniști și neprofesioniști, având patru motivații: calitate, diversitate, respect pentru mediu și inovație. În fiecare zi, echipele lor lucrează pentru a elabora produsele de mâine.

Aqua

Aqua

Aqua este marca firmei Automat Industries pentru produsele de microirigare.
Evoluția industriei micro irigațiilor este o călătorie continuă pe calea aplicării cu energie redusă și precizie. Acest lucru sa întâmplat prin reducerea diafragmei de evacuare a apei.
Având în vedere calitatea apei, succesul acestei sarcini minunate nu ar fi fost posibil fără sisteme de filtrare primară și secundară de bună calitate.

Atlantica

Atlantica

Servesc fermierii cu produsele lor de înaltă calitate, oferind soluții inovatoare care asigură un ecosistem alimentar sănătos pentru toată lumea. De la înființarea sa în 1982, Atlántica Agrícola a cuprins mult mai mult decât dezvoltarea îngrășămintelor.

Automat Industries

Automat Industries

Automat Industries fabrică mai mult de 350 de produse diferite din 8 categorii de produse, care intră în orice sistem de micro-irigare, disponibil la nivel global fiind unul dintre cei mai mari producători din lume de aspersoare de irigare, echipamente de filtrare și fertilizare.

Barenbrug

Barenbrug

Barenburg oferă furaje gustoase și sănătoase, cu valoare nutritivă ridicată pentru vite, iarbă verde cu frunze fine și atractive pentru parcuri și grădini, iarbă cu creștere lentă pentru peluze, iarbă puternică pentru terenuri sportive și recreere.

BASF

BASF

BASF crează chimie pentru un viitor durabil. Îmbină succesul economic cu protecţia mediului şi responsabilitatea socială. Cei peste 115.000 de angajați din Grupul BASF lucrează pentru a contribui la succesul clienților în aproape toate sectoarele și în aproape fiecare țară din lume. Portofoliul lor este organizat în patru segmente: Produse Chimice, Produse Performante, Materiale și Soluții Funcționale și Soluții Agricole.

Bayer&Bayer

Bayer&Bayer

Bayer este o companie globală cu principale competenţe în domeniul ştiinţelor vieţii - medicină şi agricultură. Produsele şi serviciile sale sunt concepute în beneficiul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. Bayer este dedicat principiilor dezvoltării sustenabile şi responsabilităţilor sale sociale şi etice, în calitate de cetăţean corporativ.

Bejo

Bejo

Bejo este una dintre cele mai importante companii specializată în ameliorarea, producerea și comercializarea semințelor de legume. Își desfășoară activitatea în peste treizeci de țări din întreaga lume, fiind o companie familială cu orientare internațională. Cei 1.700 de angajați se concentrează asupra dezvoltării celor mai bune varietăți de legume pentru prezent și viitor.

Briggs & Stratton

Briggs & Stratton

Cu peste 110 ani de experiență, Briggs & Stratton are încredere de milioane de oameni din întreaga lume și este susținut de cea mai mare rețea de servicii din industrie. Sunt cel mai mare producător de motoare mici din lume, principalul agent de comercializare pentru mașini de spălat cu presiune și un producător de top de producere a energiei electrice, îngrijirea gazonului de grădină și a produselor la locul de muncă.

Cellfast

Cellfast

Cellfast aduce o gamă de unelte de grădină și sisteme de udare inovatoare, la modă și ușor de utilizat. Proiectat, dezvoltat și fabricat în trei fabrici din Polonia, Cellfast este fără îndoială liderul pieței pe piața internă poloneză și exportă astăzi în multe țări din Europa și din străinătate. Cellfast se concentrează pe soluții moderne pentru grădinarul de astăzi, ceea ce înseamnă că se uită în permanență la îmbunătățirea designului și funcționalității produselor lor pentru a le face mai ușor de utilizat grădinarilor.

Cepex

Cepex

Cepex este marca pentru piețele de manipulare și irigare a fluidelor aparținând grupului Fluidra, va satisface toate nevoile de manipulare a fluidelor. De mai bine de 30 de ani sunt prezenți pe piață, dedicați satisfacției clienților. Datorită sprijinului și loialității lor, au devenit unul dintre cei mai importanți producători europeni de supape și fitinguri din plastic.
Misiunea lor este să ofere securitatea maximă pentru orice tip de instalare.

Clause

Clause

CLAUSE este marca noastră comercială care a fost dezvoltată istoric în Europa. Valorile sale se bazează pe căutarea constantă a inovației și pe munca de precizie realizată de specialiști în producția de legume, în sere sau pe câmpuri deschise.

Cora-Seeds

Cora-Seeds

Cora-Seeds este o companie italiană, ai cărei membri au o experiență de peste 25 de ani în domeniul semințelor profesionale de legume. Compania se angajează în cercetarea, producția și comercializarea de soiuri de semințe de horticultură, cum ar fi busuioc, broccoli, varză, conopidă, țelină, castraveți, fenicul, pepene galben, ceapă, piper, pătrunjel simplu, prelucrarea roșiilor, roșii proaspete de piață și pepene verzi.

De-Ruiter

De-Ruiter

De Ruiter oferă semințe pentru cultivarea în seră a roșiilor, castraveților, ardeilor, vinetelor și portaltoiului și, de asemenea, ajută cultivatorii de legume încălzite și protejate să livreze cele mai bune produse de pe piață.

Dosatron

Dosatron

Injectoarele Dosatron au inginerie superioară pentru a crea cel mai durabil, ușor de utilizat, cu întreținere redusă de pe piață. Ei gestionează aplicația chimică a clienților prin repetabilitate, indiferent de fluctuațiile de presiune sau debit.

Dow AgroSciences

Dow AgroSciences

Dow AgroSciences este una dintre primele mari companii producătoare de înpuțuri pentru agricultură, cu o vastă activitate de cercetare și dezvoltare. Este deținută în totalitate de Dow Chemical Company. Sediul companiei este în Indianapolis, Indiana, Statele Unite ale Americii.

Duna-R

Duna-R

De aproape 25 de ani, toate activitățile lor s-au concentrat pe servirea grădinarilor cu hibrizi de piper competitivi și semințe de înaltă calitate. În acest scop, ei și-au dezvoltat plantele de semințe la cele mai înalte standarde numai din propriile resurse și, datorită celor mai recente investiții, experimentele de varietăți și lucrările de reproducere sunt deja în desfășurare pe mai mult de un hectar în Szentes.

Eiffel

Eiffel

EIFFEL Industria Materie Plastiche S.p.A. este o firmă Italiană specializată în prelucrarea plasticului. Producția include o gamă largă de folii suflate pentru diferite domenii de aplicare în special pentru agricultură.

Elpumps

Elpumps

Elpumps Switzerland GmbH este un producător european de pompe care utilizează tehnologii avansate pentru a produce produse de cea mai înaltă calitate. Înființată ca o firmă de familie, compania-mamă a fost fondată în urmă cu aproape trei decenii de actualii proprietari. Datorită creșterii rapide și stabile, a început să devină o corporație internațională la începutul anilor 2000. Sediul internațional Elpumps este situat în Elveția, în timp ce centrul de producție și dezvoltare este situat în Ungaria, în cadrul Uniunii Europene.

Enza-Zaden

Enza-Zaden

Enza Zaden este o companie internațională de creștere a legumelor. Compania dezvoltă noi soiuri de legume ca și salată, ardei dulci, roșii, castraveți și ceapă. Enza Zaden produce și vinde semințele acestor culturi în întreaga lume.

Esasem

Esasem

ESASEM este o companie italiană, înființată în mai 1988, care produce și comercializează semințe profesionale de legume. De la înființare, a investit capital, resurse umane și angajamente pentru cercetarea varietală. A continuat să crească în mod constant și echilibrat în cercetare, dezvoltare și marketing bazânduse pe aceste trei principii care i-au permis să devină o companie lider pe piața națională a semintelor și să poată oferi o gamă de produse excelente.

Eurodrip

Eurodrip

Eurodrip este un veteran de 40 de ani în industria microirigării, oferind soluții agricole și de amenajarea terenului. Înființată și cu sediul în Grecia, Eurodrip oferă o gamă largă de produse de picurare pentru a satisface nevoile consumatorului.

Fertiberia Tech

Fertiberia Tech

Fertiberia TECH este marca dezvoltată de ADP pentru a clasifica îngrășămintele sale specifice de înaltă calitate, precizie și tehnologie, cu niveluri ridicate de verificare agronomică în diferite culturi.

Conceptul „TECH” acoperă o sarcină comună, de la cercetare și experimentare în colaborare cu universități și centre de cercetare până la sprijin tehnic / comercial pentru fermieri.

Florensis

Florensis

Florensis este o afacere de familie inovatoare, de a doua generație, din Hendrik-Ido-Ambacht (Olanda), fondată în 1941 sub numele Hamer Bloemzaden. Compania are o experiență dovedită la nivel mondial ca crescător și ca furnizor de materii prime pentru cultivatori profesioniști. Cu 2.000 de angajați dedicați și cu înaltă calificare din Olanda, Europa și dincolo, Florensis produce peste 1 miliard de plante tinere din semințe, butași și țesuturi cultură în fiecare an.

Forrás Gépek

Forrás Gépek

Forrás Gépek KFT este o companie fondată în iulie 1996, care produce tamur de irigare și pulverizatoare. Este mportator de diverse echipamente de irigații și mașini agricole mici. Sediul firmei este în localitatea Forráskút, Fő utca 13, Ungaria.

Geosem

Geosem

GEOSEMSELECT Ltd este prima companie comercială din Bulgaria care lucrează în creșterea roșiilor și producția de semințe hibride . Creat în 1990 de prof. Univ. Hristo Georgiev, compania are mai mult de 28 de ani de experiență în producerea soiurilor de înaltă calitate. Compania este susținută de peste 60 de ani de experiență în creșterea roșiilor, creatorul său fiind unul dintre cei mai renumiți crescători bulgari de tomate.

Gramoflor

Gramoflor

Solurile și substraturile Gramoflor sunt produse local la propriile site-uri de producție din Vechta și Neuenkirchen-Vörden, garantând competență și flexibilitate în producția și produsele de cea mai bună calitate și performanță.

Green Feed

Green Feed

Marca Green Feed este marca producătorului Agrifem de îngrășăminte solubile în apă.

Hazera

Hazera

Hazera este lider mondial în industria semințelor. Hazera aduce angajament și sprijin pentru expertiză, combinând decenii de experiență cu tehnologie de ultimă generație. Hazera reproduce, dezvoltă, produce și comercializează soiuri și semințe într-o gamă largă de culturi de legume din întreaga lume.

Holland-Select

Holland-Select

Holland-Select este o companie de semințe specializată în reproducerea legumelor de peste 100 de ani.  Cresc, produc și vând o gamă completă de fasole pitică, fasole cățărătoare, fasole și anumite mazăre proaspete de pe piață. Holland-Select își menține, de asemenea, selecțiile de morcovi și scorzonera „Amsterdam”.

Horiver

Horiver

Horiver este unul dintre brandurile Koppert Biological Systems. Compania produce soluții durabile de cultivare pentru culturi alimentare și plante ornamentale. Împreună cu cultivatorii și în parteneriat cu natura, ei lucrează pentru a face agricultura și horticultura mai sănătoase, mai sigure, mai productive și mai rezistente.

Hunter

Hunter

Hunter Industries este o companie mondială deținută de o familie care oferă soluții eficiente și de înaltă calitate pentru industriile de irigații, iluminat exterior și turnare personalizată. gama lor diversă de produse pot fi văzute peste tot de la peisaje rezidențiale, la stadioane, repere naționale, parcuri tematice, parcuri urbane, complexe comerciale, hoteluri și clădiri municipale din întreaga lume.

Husqvarna

Husqvarna

Cu peste 330 de ani de inovaţii şi pasiune, Husqvarna furnizează profesioniştilor utilaje pentru pădure, parc şi grădină. Au lăsat ca performanţele înalte să se intersecteze cu utilitatea şi siguranţa, ceea ce pregăteşte clienții pentru derularea mai eficientă a activităţilor. Husqvarna oferă o gamă largă şi în continuă dezvoltare de utilaje şi accesorii, de la motoferăstraie cu lanţ şi mașini de tăiat cu disc la maşini robotizate pentru tuns gazonul.

ICL Specialty Fertilizers

ICL Specialty Fertilizers

ICL Specialty Fertilizers este lider mondial în nutriția plantelor. ICL Specialty Fertilizers valorifică nutriția și tehnologiile de precizie de ultimă generație pentru a asigura o creștere maximă, de asemenea, înțelege că creșterea nu trebuie să vină niciodată în detrimentul mediului.

Idromeccanica Lucchini

Idromeccanica Lucchini

Idromeccanica Lucchini produce seră, sistem de screening, echipamente de irigare.
Clientul poate găsi sere marca Lucchini în peste 40 de țări din întreaga lume.
Sunt lider în producția de sere din plastic pentru horticultură și floricultură, completate cu cele mai performante sisteme de irigare și încălzire cu control computerizat.

IQV Matholding Group

IQV Matholding Group

Firma face parte din grupul MAT Holding, care operează în sectoarele de protecție a plantelor și a apei, și apartenența la grup își consolidează poziția prin transmiterea fiabilității și stabilității pe piață.

Irritec

Irritec

Irritec a început să crească și Carmelo Giuffrè, în vârstă de 25 de ani, a venit cu un mod diferit de procesare a materialelor plastice. Importanța economisirii apei și ideea unui viitor în domeniul irigațiilor au schimbat accentul companiei pe sectorul microirigării.

Irritrol

Irritrol

În 2017, Irritrol a sărbătorit 50 de ani de servicii pentru industria irigațiilor. Cu sediul central în Riverside, California, liniile genealogice puternice ale mărcilor Irritrol și Rain Master rămân conectate la baza lor fidelă de clienți.

Isi-Sementi

Isi-Sementi

ISI Sementi a fost fondată în 1981 de Florindo Boni și colaboratorii săi. Încă de la început, nevoia de a începe programe de îmbunătățire genetică care vizează înființarea soiurilor potrivite pentru piața internă și pentru export a fost presantă. ISI Sementi are laboratoare moderne pentru a garanta standarde de calitate cu adevărat ridicate. Există un laborator de control al calității, un laborator de biologie moleculară, un laborator de fitopatologie și un departament care are grijă de tehnologia semințelor.

Jain Irrigation Systems

Jain Irrigation Systems

Jain Irrigation Systems este a doua cea mai mare companie de micro-irigații din lume. Divizia de micro-irigații produce o gamă completă de produse de irigare de precizie. Irigarea Jain oferă servicii de la cercetarea solului, proiectarea inginerească și sprijinul agronomic. Hrănește un Institut Agri Hi-Tech de 2300 de acri; un centru de cercetare și dezvoltare, demo, instruire și extindere pentru resurse agricole.

MeMon

MeMon

MeMon este specializată în dezvoltarea, producția și distribuția de îngrășăminte organice, organo-minerale, ecologice și amelioratoare de sol pentru agricultură, horticultură, viticultură, pepiniere și gazon sportiv și golf. Firma este activă de la începutul anilor 1990 și s-au dezvoltat astăzi într-un jucător de top pe piața internațională.

Mikado

Mikado

MIKADO SEED GROWERS INC. a fost cunoscut în principal pentru soiurile de ridichi Daikon, pepene verde și pepene galben.

Mip Seeds

Mip Seeds

Mip Seeds este o companie cu sediul în Serbia, specializată în comercializarea de semințe de legume.

MMM Tech Support

MMM Tech Support

MMM Tech Support sprijină clienții cu instrumente de măsurare care sunt adaptate optim nevoilor individuale. Fiecare situație agricolă este unică, nu există un sistem de măsurare care să se potrivească peste tot. Pentru o soluție personalizată pentru operațiunile agricole, acestea oferă o gamă largă de instrumente de măsurare pentru toți factorii importanți ai producției de plante. Gama noastră de produse acoperă întregul spectru de la contoare manuale simple și ieftine până la soluții complete de ultimă generație.

Mol

Mol

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum.

Netafim

Netafim

Netafim a început activitatea în 1965, în deșertul Negev din Israel, încercând să cultive recolte în solul deșertului. De aceea știu cum este să crești ferme în condiții extreme. Această luptă i-a învățat cum să combine irigarea de precizie, expertiza agronomică și inovația neobosită pentru a ajuta fermierii să crească mai mult din orice cultură, în orice climat, cu mai puțin.

Nortene

Nortene

Nortene este lider de piață în sectorul horticulturii și al bricolajului, cu peste 50 de ani de experiență în spatele lor. Are 10 filiale în toată Europa și produsele lor pot fi găsite în magazine de bricolaj, centre de grădinărit, magazine agricole, magazine de bricolaj și online.

Nufarm

Nufarm

Nufarm este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si producatori mondiali de seminte si solutii de protectie a culturilor. De mai bine de 100 de ani, ei găsesc modalități mai eficiente de combatere a bolilor, buruienilor și dăunătorilor pentru a crește randamentul culturilor clienților, transformând descoperirile științifice de vârf la nivel mondial în soluții locale.

Nunhems

Nunhems

Sub marca Nunhems, BASF oferă mai mult decât semințe de legume. Oferă parteneriate și soluții orientate către clienți pentru întregul lanț valoric al legumelor, inclusiv cultivatori, procesatori, crescători de plante, dealeri, comercianți, comercianți cu amănuntul și industria serviciilor alimentare - adaptate nevoilor și tendințelor consumatorilor.

Oregon

Oregon

Blount este liderul pieței în fabricarea lanțului de ferăstrău și a barelor de ghidare pentru ferăstraie cu lanț. Blount oferă aceste produse sub denumirile OREGON®, Carlton® și KOX.

Orosco

Orosco

OROSCO KFT. este o afacere de familie maghiară independentă, care este prezentă pe piața semințelor de legume de aproape 15 ani. Încă de la început, am pus un mare accent pe oferirea grădinarilor de soiurile cele mai potrivite condițiilor locale și pe răspunsul rapid la nevoile în schimbare ale pieței.

Özdoğan Plastik

Özdoğan Plastik

Ozdoganplast este unul dintre cei mai importanți producători de țevi de plastic din sector, operează în trei domenii principale de activitate, cum ar fi suprastructura, infrastructura și irigațiile agricole. Cu tehnologia sa avansată utilizată în producția de țevi din plastic, Ozdoganplast crește în mod constant serviciul de calitate oferit clienților săi pe piața internă, precum și pe piața internațională.

Pedrollo

Pedrollo

Întreaga producție a lui Pedrollo respectă cele mai înalte standarde de calitate , un element care distinge companiile italiene remarcabile. Acest rezultat este posibil nu numai prin tehnologia mașinilor și instalațiilor, dar mai ales prin profesionalismul și competența extraordinare găsite la fiecare nivel de producție și management, integrate într-un proces de formare continuă.

Pieterpikzonen

Pieterpikzonen

Pieterpikzonen lucrează în sectorul semințelor de grădină de peste 100 de ani. De generații, au furnizat semințe de legume, plante medicinale și flori. Ele selectează, înmulțesc, ambalează și își vând semințele în vrac și ambalaje pentru consumatori.

Plast Project

Plast Project

Firma realizează componente de irigare și aleg cele mai bune accesorii pentru piscine, combinând tehnologia înaltă și filosofia manuală. Ele modelează soluțiile de apă printr-o muncă excelentă, concentrată în dispozitive foarte eficiente.

Plex

Plex

Marca Plex este marca producătorului Agrifem conținând soluții de oligoelemente de lignosulfat.

Polidrip

Polidrip

Sectorul irigațiilor este o parte importantă a producției lor. Acestea produc linii de picurare sub marca POLIDRIP, precum și fitinguri și supape pentru DRIP-LINE.

Pop Vriend Seeds

Pop Vriend Seeds

Pop Vriend Seeds este o companie specializată în creșterea semințelor din Olanda. Ei își exportă semințele de legume în peste 100 de țări din întreaga lume, printre care se numără Statele Unite, China și Rusia. Sediul lor este situat în Andijk, în inima Seed Valley, Olanda.

Raci

Raci

Semintele firmei RACI Sementi SRL din Italia sunt prezente de peste 10 ani in Romania, timp in care am putut alege cele mai apreciate si mai bine adaptate soiuri.
Varietatile oferite de RACI Sementi sunt soiuri, destinate cultivatorilor amatori pentru nevoi gospodaresti, dar si cultivatorilor profesionisti care nu sunt dispusi sa plateasca pretul mai mare al hibrizilor.

Rain Bird

Rain Bird

Rain Bird Corporation este un producător și furnizor mondial de produse și servicii pentru irigații cu sediul în Azusa, California. Compania privată a fost înființată în 1933 în perioada de boom agricol din California. De la început, Rain Bird a produs și a oferit cea mai largă gamă de produse de irigare din industrie pentru ferme, terenuri de golf, arene sportive, dezvoltări comerciale și case în peste 130 de țări din întreaga lume.

Rijk-Zwaan

Rijk-Zwaan

Rijk Zwaan este nr. 4 companii de creștere a legumelor din lume. Au ales să concentreze din plin pe semințele de legume și să ofere o gamă largă de produse în acest sector.

Rivulis

Rivulis

Rivulis are o istorie bogată în industria irigațiilor, cu o experiență de peste 50 de ani în dezvoltarea, producția și dezvoltarea de produse și soluții de microirigare. Investesc continuu în tehnologia lor și în fabricile lor.

Royal-Sluis

Royal-Sluis

Starea de bază a legumelor cultivate în culturi este un soi ușor de cultivat și cu randamente bune care se potrivesc condițiilor de mediu. Gama și semințele Royal Sluis Magrovet sunt caracterizate de o calitate excelentă, combinând standardele olandeze de calitate cu soiuri care sunt complet adaptate condițiilor maghiare.

Sakata

Sakata

Sakata Vegetables Europe, o filială a Sakata Seed Corporation (Japonia), crește, produce și comercializează semințe de legume de înaltă calitate pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Oferă peste 900 de soiuri de broccoli, roșii, dovlecei, pepene verde și varză.

SEM-KA Plastik

SEM-KA Plastik

Cu gama sa largă de produse; SEM-KA Plastik servește în sectoare alimentare, medicină, cosmetică, agricultură cu produse PP, PS, PE TERMOFORM (vid) și grupuri de produse precum Container Viol, Separator, Placă de sticlă în diferite tipuri și dimensiuni.

Semillas-Fito

Semillas-Fito

Semillas-Fito este o companie multinațională spaniolă, fondată în 1880 în Sant Martí de Provençals, Barcelona. În acești peste 130 de ani, a trecut de la a fi o mică companie de semințe la a deveni una dintre principalele multinaționale în domeniul îmbunătățirii genetice, producției și distribuției semințelor de specii horticole și extinse.

Seminis

Seminis

Seminis a devenit acum cel mai mare dezvoltator, cultivator și distribuitor din lume în domeniul semințelor de legume, fără a uita angajamentul său față de clienți că le oferă întotdeauna un potențial de creștere remarcabil. Seminis lucrează în fiecare zi pentru a oferi servicii remarcabile producătorilor, înțelegând nevoile speciale ale fiecărui client.

Semo

Semo

Compania cehă - SEMO a.s. a fost fondată în 1994. A continuat în mai mult de 50 de ani de tradiție în creșterea plantelor, care a fost conectată la fosta stație de creștere a legumelor. Acum compania este un important crescător european. Se concentrează în principal pe legume fructifere, capete verzi, salate, ceapă și culturi de rădăcini. Soiurile lor sunt cunoscute în multe țări, iar grupul clienților lor crește în fiecare an.

Sharda Cropchem

Sharda Cropchem

Sharda Cropchem este o companie globală de produse agrochimice în creștere rapidă, cu poziție de lider în industria produselor chimice de protecție a culturilor generice. Acesta a făcut o incursiune profundă pe piețele europene și SUA foarte dezvoltate, care sunt caracterizate ca piețe cu bariere ridicate la intrare.

Solarex

Solarex

Compania s-a înființat în anul 1993.
Domeniul de activitate al SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor și distribuția națională de pesticide și semințe. Firmă are certificare ISO 9001/2000, dovadă a calității și standardelor înalte menținute de specialiștii lor. De altfel deviza firmei este:”Produse de calitate, pentru culturi bogate”.

Sotrafa

Sotrafa

SOTRAFA, este un producător aparținând grupului Armando Álvarez, un lider în prelucrarea filmelor și foilor de polietilenă în Spania și unul dintre primii din Europa, cu o producție anuală de peste 300.000 de tone. Compania are sediul în Almería Spania, într-o zonă care are cea mai mare concentrație de sere din lume.

Stocker

Stocker

Stocker este povestea unei familii, unde pasiunea pentru natură și legătura strânsă cu teritoriul lor local, Tirolul de Sud, se împletesc împreună cu angajamentul de a fi alături de fermieri și ambițiile lor în grădină și livadă.

Sumi Agro

Sumi Agro

Companiile naționale din grupul Sumi Agro Europe sunt specializate în dezvoltarea și distribuția de produse avansate tehnic, cum ar fi semințe, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor.

Superior Seeds

Superior Seeds

Superior Seeds este specializată în cercetarea, dezvoltarea, fabricarea și vânzarea semințelor de legume. Produce și distribuie semințe de 50 de soiuri și hibrizi și 10 specii de plante.

Syngenta

Syngenta

Syngenta este o companie globală cu sediul în Elveția. 28.000 de angajați din 90 de țări lucrează pentru a transforma modul în care culturile sunt cultivate și protejate. Ei își accelerează inovația și investesc pentru a promova o agricultură mai durabilă, care este bună pentru natură, fermieri și societate. Munca lor îi ajută pe fermieri să facă față provocărilor lumii în schimbare de astăzi.

Takii

Takii

În calitate de crescător mondial de soiuri inovatoare de legume și flori, le pasă profund de crearea de produse excelente, de înaltă valoare pentru clienții lor globali, precum și de asigurarea unei aprovizionări consistente cu semințe de cea mai bună calitate.

TehnoWorld

TehnoWorld

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul proiectelor de infrastructură şi peste 13 ani în producţia de ţevi din polietilenă de înaltă densitate şi polipropilenă pentru reţelele de apă, gaz, canalizare şi irigaţii, TehnoWorld îşi dedică profesionalismul şi experienţa partenerilor de afaceri de pretutindeni.

Teku

Teku

Divizia Pöppelmann TEKU dezvoltă și produce ghivece de plante și sisteme de cultivare pentru industria horticolă profesională. Diversitatea gamei TEKU cu peste 600 de produse în peste 2.000 de versiuni oferă soluția ideală pentru fiecare tip de cultivare. De la ghivece și tăvi până la imprimare personalizată, Pöppelmann TEKU vă oferă totul, dintr-o singură sursă.

Topcorn

Topcorn

Principiul companiei TOPCORN, specializată în porumb dulce, este: cel mai bun dintre toate. În munca lor de cercetare, care a început cu mai bine de 30 de ani în urmă, au concurat an de an în cele mai noi soiuri ale primilor crescători americani de top.

TVK

TVK

Tiszai Vegyi Kombinat Rt (TVK) este cea mai mare companie chimică din Ungaria și singurul producător de poliolefine. Compania reprezintă 20% din capacitatea petrochimică din Europa Centrală și de Est. Profiturile recente ale TVK au fost puternic influențate de prețurile ridicate ale polietilenei și polipropilenei. TVK a luat decizia strategică de a-și concentra atenția asupra sectorului petrochimic și investește puternic în noua fabrică.

UniGen-Seeds

UniGen-Seeds

UNITED GENETICS ITALIA,  fondată în 1994 de Remo Ludergnani și Mario Martinelli, a devenit un jucător pe piața internă și internațională a semințelor horticole, în special a roșiilor, atât pentru prelucrare, cât și pe piața proaspătă. Soiurile sale hibride proprietare sunt rezultatul unei cercetări genetice de înaltă calitate , atentă la nevoile pieței, dar cu respect deplin   al mediului și al echilibrului său natural.

Uniram

Uniram

Uniram este unul dintre brandurile Netafim. Acest brand a fost creat pentru a colecta linii de picurare compensate de presiune, cu pereți groși - concepute pentru a face față calității apei scăzute și a celor mai dificile medii și topografii. Ideal pentru livezi, podgorii și alte culturi permanente.

Varing

Varing

VARING a fost fondată în 2005, cu scopul de a oferi instrumente de grădinărit de calitate clienților exigenți, pentru care este important ca munca lor să fie de bună calitate. Se crede că doar un instrument bun poate face o treabă impecabilă.

Vilmorin

Vilmorin

Vilmorin & Cie este unul dintre liderii mondiali în sectorul semințelor. Dezvoltă afaceri în jurul a trei activități, dintre care două reprezintă activitatea sa principală: semințe de legume și semințe de câmp, împreună cu activitatea de semințe de grădină.

Yuksel-Seed

Yuksel-Seed

Yuksel Seeds Inc Co. este o companie turcească de cercetare și producție a semințelor care a lucrat la îmbunătățirea soiurilor de legume hibride. Compania a primit „Certificatul Fundației Cercetător Semințe” de către Ministerul Agriculturii din Turcia.

zki

zki

Activitatea firmei se bazează pe tehnologii de ameliorarea a hibrizilor și producerea semințelor de legume rezultate în urma ameliorării. Semințele lor sunt testate şi adaptate la condițiile pedo-climatice din țara noastră. Procesul de producție este sub control permanent, astfel garantând calitatea superioară a semințelor.