• -5%
Bandă de picurare T-tape 5 mil

Bandă de picurare T-tape 5 mil

Oferta este valabila în limita stocului disponibil.

732,00 lei
TB0080
695,40 lei cu TVA Economisește 5%
Benzile de picurare T-tape sunt confecţionate din material plastic UV stabil ceea ce conferă o durată de funcţionare multianuală cu grosimea pereței de 5 mil (0.127 mm).

Distanța între picurători
Lungime
Pe stoc
Cantitate
Total: 695.4 lei


   Benzile de picurare T-tape sunt confecţionate din material plastic UV stabil ceea ce conferă o durată de funcţionare multianuală cu grosimea pereței de 5 mil (0.127 mm).
   Se recomandă pentru toate culturile legumicole atât în câmp cât și în spații protejate. Este un sistem eficient, cel mai des utilizat în legumicultură, cu costuri reduse de montare și întreținere. Rezultatul obținut în urma utilizării unui astfel de sistem, este unul dorit, prin acest sistem se poate administra plantei atât apă de care are nevoie cât și orice alte îngrășăminte solubile în apă sau tratamente fitosanitare. Conductele de picurare T-Tape sunt confecționate din material plastic UV stabil ceea ce conferă o durată de funcționare multianuală și în condiții de insolație ridicată. Normarea debitului de apă, respectiv uniformitatea de udare, este asigurată de un labirint, precedat de o zonă de intrare a apei, cu mai multe intrări pe labirint, pentru o siguranță sporită. Ieșirea la suprafață a apei este realizată printr-o crestătură laser lungă care permite ieșirea apei, totodată impiedică intrarea pământului și a gândacilor, ceea ce în timp ar duce la înfundarea picurătorilor. Conductă de picurare T-Tape este de tip bandă cu folie interioară. Rolul foliei este uniformizarea debitului per picurător pe toată lungimea conductei (cca. 95% uniformitate). Sub folie există o porțiune de filtrare a apei, o serpentină, care normează cantitatea de apă, după care apa iese la suprafață printr-o crestătură lungă.
Avantajele acestui sistem de irigat sunt:
- uniformitate de udare
- economie de apă
- funcționarea la o presiune redusă (de la 0.4 bar la 1.05 bar)
- posibilitate de administrare îngrășăminte solubile
- numai rândurile vor fi udate (nu se înburuienează)
- se folosește mai ușor folia mulci Se infundă mai greu, se curăță mai ușor
- nu contează temperatura apei
- durabilitatea materialului poate ține chiar și 5 ani
Recomandări:
Se recomandă pentru toate culturile legumicole atât în câmp cât și în spații protejate. Conductele de picurare se montează cu orificiile de picurare în sus (dunga albă), și se recomandă filtrarea apei cu filtru de 120 mesh.
Producător
Rivulis
Grosimea pereților (mm)
0.127
Debit pe picurători (l/h)
1.35 l/h
Compensare de presiune
Nu
Categorie
Irigații
Tip conductă
Bandă de picurare

Se potriveste la:

Accesorii

Postări legate de acest produs

10 alte produse din aceeași categorie: