• -15,74%
Conductă de picurare ROOTGUARD subteran

Conductă de picurare ROOTGUARD subteran

TB0112
Pret întreg: 1.270,00 lei
Pret redus: 1.070,10 lei cu TVA Economisește 15,74%
Este o conductă de picurare subterană, având  diametru de 16 mm și distanța între picurători de 30 cm și un debit pe picurători de 2.1 l/h.
Pe stoc
Cantitate
Total: 1070.1 lei
Call center


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.roCredit module TBI Bank 1.1.3

57.48 Lei x 24 rate

Folosind tehnologia ROOTGUARD®, liniile pot fi îngropate sub suprafața solului pentru o viață lungă, fără probleme, fără ca picuratoarele să fie înfundate de rădăcini. Irigarea subterană permite aplicarea precisă a apei, nutrienților, substanțelor chimice și a altor substanțe agrochimice direct în zona rădăcinii plantelor, reducând astfel volumele de produse utilizate, rezultând costuri reduse și impact asupra mediului. Acest lucru permite utilizatorilor să optimizeze condițiile de mediu de creștere a culturii și duce la o calitate și cantitate mai ridicată a randamentelor.
Un sistem creat folosind tehnologia ROOTGUARD® transportă apa prin acțiune capilară până la o adâncime de 10 până la 75 cm sub suprafață, formând o zonă umedă continuă de-a lungul rândurilor de plante. Ciclurile frecvente de irigare maximizează acțiunea capilară și reduc la minim cantitatea apei.
Adâncimea și amplasarea liniilor de picurare depind de compoziția solului și de nevoile culturii. Concentrându-se pe calitatea produsului, fiabilitate și ușurință în utilizare, Irritec oferă cea mai avansată tehnologie de irigare subterană disponibilă astăzi pe piață, garantând cele mai bune rezultate.
Este o conductă de picurare subterană, având  diametru de 16 mm și distanța între picurători de 30 cm și un debit pe picurători de 2.1 l/h.
Producător
Irritec
Distanța între picurători (cm)
30 cm
Debit (l/h)
2.1 l/h
Diametru (mm)
16 mm
Categorie
Irigații

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 review-uri - 0 1 2 3 4 0/5
Filtreaza:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)