POLITICA DE LIVRARE

 

Modalități de livrare pentru produsele vândute de SC AGRO PATAKI SRL.

Comenzile cu o valoare de 600 lei sau mai mare de 600 lei, vor beneficia de transport gratuit pe teritoriul României, cu excepția situațiilor de mai jos.

Livrare prin curier:

SC AGRO PATAKI SRL colaborează momentan cu două firme de curierat: GLS și Cargus.

Costul de transport este alcătuit din două părți:


1. Cost de bază:


a. În cazul transportului pe teritoriul României:
i. Transportul este gratuit daca valoarea comenzii depaseste 600 RON (inclusiv TVA), excepție făcând pct. 2).
ii. Costul transportului este de 20 RON (inclusiv TVA) dacă valoarea comenzii este mai mică de 600 RON (inclusiv TVA), , excepție făcând pct. 2).


b. În cazul livrării pe teritoriul Ungariei:
i. Transportul este gratuit daca valoarea comenzii dumneavoastra depaseste 1000 RON (inclusiv TVA) , excepție făcând pct. 2).
ii. Costul transportului este de 60 RON (inclusiv TVA) daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 RON (inclusiv TVA), excepție făcând pct. 2).


c. In cazul in care adresa de livrare nu este in Ro sau Hu, costul de transport va fi calculat individual, iar acesta va fi comunicat la confirmarea comenzii.


2. Costul expedierii pachetelor grele.

Fiecare KG în plus (peste 1 KG) se calculează ca și cost de transport separat. Dacă acest cost nu depășește 10% din valoarea comenzii (inclusiv TVA), taxa de livrare va fi plătită de AgroPataki. Dacă aceste costuri depășesc 10% din valoarea comenzii (inclusiv TVA), costurile suplimentare vor fi suportate de client.


3. În cazul pachetelor cu lungimi mari (peste 2 m), costul de livrare se calculează individual în fiecare caz.

Termenul de livrare mediu este 1 - 5 zile lucrătoare.

Livrare Agro Pataki SRL:

Livrarea produselor de dimensiuni mari se va putea face prin mașinile firmei Agro Pataki SRL, pe teritoriul țării. Aceste livrări vor fi planificate (de 1-2 ori pe săptămâna într-un județ), stabilite de comun acord de către cumpărător și vânzător. Taxa de livrare se va aplica în funcție de volumul produselor, neluând în considerare valoarea comenzii.

Livrare prin parteneri externi:

Livrarea produselor de dimensiuni mari se va putea realiza prin partenerii Agro Pataki SRL, cum ar fi: firme de transport, firme de transport paletizat. Taxa de livrare se va aplica în funcție de volumul produselor, neluând în considerare valoarea comenzii.