POLITICA DE RETURNARE
Înainte de returnarea produselor dorite, cumparatorul are obligatia de a anunța în prealabil vânzătorul.

Returnarea produselor se va face personal la sediul firmei, având la dispoziție produsele și factura aferenta produselor care vor urma să fie returnate, în cel mult 14 zile lucratoare de la data facturii. Valoare produselor returnate va fi virata în contul bancar al cumparatorului în cauza.


Returnarea produselor se va putea face și la firmele de curierat partenere cu Agro Pataki, în cel mult 14 zile lucratoare de la data facturii afarenta produselor care vor urma să fie returnate. Valoare produselor returnate va fi virata în contul bancar al cumparatorului în cauza, in cel mult 14 zile lucrătoare.Excepțiile de la retunarea produselor sunt urmatoarele:

 

- sunt exceptate de la returnarea produselor, produsele desigilate care prin acesta pierd valabilitatea și valoare comerciala;

- sunt exceptate de la returnarea produselor, produsele confectionate după specificatiile prezentate de cumparator sau personalizate în mod clar;

- sunt exceptate produsele care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

- sunt exceptate produsele care după livrare, prin natura lui, sunt inseparabile de alte elemente;

- consumatorul nu are dreptul de a denunta contractele de furnizare servicii, a caror execuție a început cu acordul lui.

 

Costurile care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport pentru returnarea produselor.