Laudis OD 66
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Laudis OD 66

WELAUDIS###5L
Pret: 968,00 lei cu TVA
Substanța activă: 44 g/l tembotrione + 22 g/l isoxadifen-etil (safener)
Laudis OD 66 este un
erbicidErbicidele
de tip foliar ce conține substanța activă tembotrione dintr-o nouă grupă chimică. Absorbția în plantă este rapidă, la maxim o oră de la aplicare.

Ambalaj
Pe stoc

Cantitate
Total: 968 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

242.50 Lei x 4 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Substanța activă: 44 g/l tembotrione + 22 g/l isoxadifen-etil (safener)
Laudis OD 66 este un

erbicidErbicidele
de tip foliar ce conține substanța activă tembotrione dintr-o nouă grupă chimică. Absorbția în plantă este rapidă, la maxim o oră de la aplicare.  Prezintă dublă acțiune sistemică, fiind distribuit ascendent și descendent în toate organele până la punctele de creștere. Simptomul specific de albire a țesuturilor este vizibil la 3-5 zile după aplicare, urmat de necrozarea buruienilor în circa 2 săptămâni după
erbicidErbicidele
are. Formularea OD mărește aderența și capacitatea de pătrundere în plantă. Laudis se aplică în postemergență pentru controlul buruienilor dicotile și monocotile anuale, începând din stadiul de 2 frunze până în stadiul de 8 frunze al culturii de porumb.

Cultură Buruieni Doză de utilizare
Porumb Dicotiledonate și monocotiledonate anuale 2-2.25 l/ha

Buruieni combătute:
- Dicotiledonate: Abutilon theophrasti, Amaranthus retroflexus, Ambrosia artemisiifolia, Atriplex patula, Capsella bursa-pastoris, Chenopodium album, Chenopodium hybridum, Centaurea cyanus, Datura stramonium, Galeopsis tetrahit, Galinsoga parviflora, Hibiscus trionum, Lamium purpureum, Matricaria spp., Polygonum aviculare, Polygonum lapathifolium, Polygonum persicaria, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Solanum nigrum, Stellaria media, Thlaspi arvense, Xanthium strumarium. Cirsium arvense este controlată dacă se află în stadiu de vegetație foarte mic și nu este buruiană predominantă în sola respectivă.
- Monocotiledonate: Digitaria sanguinalis, Echinochloa crus-galli, Eryochloa villosa, Panicum miliaceum, Setaria faberi, Setaria viridis, Sorghum halepense.
Producător
Bayer Crop Science AG
Aplicare
Postemergent
Cultură
Porumb
Tipuri de buruieni
Dicotiledonate anuale
monocotiledonate anuale

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

group_work