Folie pentru solar Sotrafa 180 microni (ML)
  • Folie pentru solar Sotrafa 180 microni (ML)
  • Folie pentru solar Sotrafa 180 microni (ML)
  • Folie pentru solar Sotrafa 180 microni (ML)

Folie pentru solar Sotrafa 180 microni (ML)

FS0109
52,50 lei cu TVA

Produse de înaltă calitate, fabricată de una dintre cele mai mari firme producătoare de folii din Europa. Folie triplustratificată. Grosimea foliei este 180 de microni. Are o durabilitate de 7 ani cu o garanție propriu zisă de 36 luni.

La "Cantitate" introduceți lungimea dorită.

Lățime
Pe stoc
Cantitate
Total: 52.5 lei


   Produse de înaltă calitate, fabricată de una dintre cele mai mari firme producătoare de folii din Europa. Folie triplustratificată. Grosimea foliei este 180 de microni. Are o durabilitate de 7 ani cu o garanție propriu zisă de 36 luni.
   Montarea foliei se face la o temperatură de circa 10 – 15 grade C. Este important ca să alegem raportul între durabilitatea foiei și rentabilitatea lor. Natural folia este transparentă. Gradul de transpareța a foliei este afectată negativ de stabilizatorii și aditivii folosiți pentru înbunătățirea calităților. De aceea este importantă calitatea acestor aditivi. Unele conferă culoare foliei care deja reduce gradul de transparență a materialului.
   Stabilizator UV: unul dintre caracteristice cele mai importante pentru durată de viață îndelungată a unei folii este rezistență împotriva razelor solare. Daca acest aditiv nu este prezent, atunci într-o perioadă destul de scurtă, la acțiunea radiațiilor UV duce la foto-oxidarea, degradarea și în final la ruperea foliei.
   Aditiv EVA: Foliile care conțin aditivi EVA (Etil-Vinil-Acetat) prezintă o elasticitate ridicată, ceea ce favorizează durată de viață a foliei, împiedicând ruperea acestuia la variațiile de temperatură, la dilatare. Practic, folia rezistă la acțiuni mecanice. În plus, acești aditivi duc la o rezistență la încărcătura de zăpadă și rezistență la grindină.
   Aditiv IR: Ajută la menținerea căldurii în sere și solarii pe timp de noapte când temperatură de afară este mai redusă. Efectul termic, captează căldura de la razele solare pe timp de zi, iar noaptea temperatură poate fi mai mare cu 3 -6 grade Celsius față de temperatura din exterior. Datorită aditivilor termici, costurile de încălzire pot fi mai mici cu până la 30%. Un alt avantaj este timpuritatea și creșterea productivității plantelor.
   Aditiv AF: Datorită diferenței mari de temperatură ce se formează în diminețile reci, la un solar cu folie fără acest aditiv de obicei se formează ceață. Aditiv AF (anti ceață) împiedică acest efect.
   Aditiv Antipraf: Depunerea de praf pe exteriorul foliei reduce trasparența acestuia, și duce la reducerea fotosintezei plantelor. Cu acest aditiv, practic depunerea prafului pe suprafața exterioară a foliei dispare.
   Aditiv pentru difuzia luminii: Difuzia luminii în solar aduce mai multe beneficii. Lumina directă este împrăștiată, astfel se previne efectul de umbră și cea de arsură solară. Astfel se furnizează o lumină omogenă în toate direcțiile.

Garanție (luni)
36
Producător
Sotrafa
Aditivi
AD
AF
Antipraf
Difuzia luminii
EVA
IR
UV
Grosime (microni)
180
Lungime (m)
1 metru (tăiat la dimensiune)
Lățime (m)
8.5 metri
10 metri
10.5 metri
12 metri
16 metri
18 metri

Adaugă un review!

Agro Pataki . 2021-05-24

Răspuns

Bună ziua! Folia se instalează în așa fel încât înscripția să fie în interiorul serei. O zi frumoasă!

Cristian Lalău 2021-05-23

Bună ziua

VA rog frumos pe ce parte se pune folia Sotrafa cu scrisul in interior sau exteiorul serei??

Ionut 2020-12-09

Comentariu

folie buna, rezistenta

  • 2 out of 3 people found this review useful.

Postări legate de acest produs

13 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și: