Spray împotriva țânțarilor și căpușelor Protect Family

  Spray împotriva țânțarilor și căpușelor Protect Family

  WIPRCAPU150ML
  Pret: 17,00 lei cu TVA
  Spray împotriva țânțarilor și căpușelor Protect Family cu ​​parfum citric, respingător de țânțari și căpușe, într-o sticlă de metal cu un cap de pulverizare mecanic.

  Pe stoc
  Cantitate
  Total: 17 lei
  Call center


  negociere

  Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
  De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
  Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
  În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

  stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

  Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

  Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro


  Spray împotriva țânțarilor și căpușelor Protect Family cu ​​parfum citric, respingător de țânțari și căpușe, într-o sticlă de metal cu un cap de pulverizare mecanic.
  Ingredient activ: 19,5% (195 g / kg) N, N-dietilmetotolamidă
  Utilizați numai conform instrucțiunilor de utilizare! Nu utilizați la copii cu vârsta sub 9 ani și nu utilizați mai mult de un tratament pe zi la copii cu vârsta peste 9 ani. Dacă sunteți predispus la alergii, asigurați-vă că produsul este sigur pe o zonă mică de piele înainte de utilizare. Evitați contactul cu ochii, nasul și gura. A nu se utiliza pe pielea deteriorată sau arsă de soare. Nu utilizați în interior. Spălați pielea tratată cu apă cu săpun atunci când există riscul de a ustura sau când vă întoarceți din aer liber. Produsul poate deteriora fibrele artificiale și materialele din piele, plasticul, suprafețele vopsite, lăcuite. A se păstra departe de alimente și băuturi și la îndemâna copiilor.
  Instrucțiuni de utilizare:
  Agitați bine sticla înainte de utilizare. Utilizați produsul într-un strat subțire, numai pe suprafețele pielii sau îmbrăcămintea exterioară sau încălțăminte expuse artropodelor care suge sânge! Se recomandă efectuarea unui tratament de testare pe o zonă mică a articolului de îmbrăcăminte înainte de utilizare. Ținând flaconul în poziție verticală. Pulverizați produsul pe suprafața pielii pentru a fi protejat de la o distanță de 20-25 cm, apoi frecați uniform. Pielea feței trebuie aplicată cu un spray pe mână, omițând coatele ochilor și gurii. Când tratați copii, pulverizați mai întâi produsul pe propriile mâini și aplicați-l pe piele. Nu manipulați mâinile copiilor! Compoziția aplicată pe suprafața pielii, în funcție de grosimea stratului aplicat, îndepărtează țânțarii timp de 5 ore, țânțarii cu cocoașă timp de 0,5 ore și căpușele timp de 3 ore. Adulții pot repeta tratamentul dacă este necesar, dar poate fi utilizată de până la două ori pe zi.
  Tip solutie
  contact
  Producător
  Babolna Bio Kft
  Produs Bio
  Nu
  Dăunători
  Căpușe
  Țânțar

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

   0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
   Kumulus DF
   29,50 lei
   • -12%
   0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
   Mospilan 20 SG
   -12% 4,50 lei
   3,96 lei
    0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
    Beltanol
    180,00 lei

    Review-uri Review-uri (0)

    Bazat pe 0 review-uri - 0 1 2 3 4 0/5
    Filtreaza:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)