Husqvarna 565 - motoferăstrău
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna 565 - motoferăstrău

QM966733918
Pret: 4.500,00 lei cu TVA
Cu performanțe de tăiere remarcabile,
MotoferăstrăuAlegerea Accesoriilor Potrivite Pentru Un Motoferăstrău
l 565 vă va ajuta să lucrați mai rapid chiar și cu șine lungi de ghidaj. Capacitatea excelentă de răcire și filtrarea de ultimă generație înseamnă performanțe excelente și operare ușoară chiar și pentru cele mai dificile lucrări. Echipat cu AutoTune™ și Air Injection™ și cu niveluri scăzute de vibrații, 565 este un motoferăstrău puternic.


In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 4500 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

226.69 Lei x 24 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Cu performanțe de tăiere remarcabile,

MotoferăstrăuAlegerea Accesoriilor Potrivite Pentru Un Motoferăstrău
l 565 vă va ajuta să lucrați mai rapid chiar și cu șine lungi de ghidaj. Capacitatea excelentă de răcire și filtrarea de ultimă generație înseamnă performanțe excelente și operare ușoară chiar și pentru cele mai dificile lucrări. Echipat cu AutoTune™ și Air Injection™ și cu niveluri scăzute de vibrații, 565 este un motoferăstrău puternic.

Evacuare optimizată pentru evacuarea rapidă și sigură a rumegușului: Noul capac al ambreiajului este proiectat pentru a optimiza evacuarea rapidă și sigură a rumegușului. Împiedică înfundarea, chiar și atunci când se taie fibre lungi de lemn.

Maneverbilitatea mai bună pentru un control complet: Poziția mânerului frontal este mai aproape de centrul de greutate, oferindu-vă un control mai bun al tăierii.

Air Injection™ filtrează 98 % din praful: Vă oferă zile întregi de lucru cu performanțe menținute și uzură redusă a motorului.

Ajustarea amestecului aer-combustibil este de 10 ori mai rapidă: AutoTune™ asigură o reglare corectă a motorului și o performanță optimizată a acestuia în toate condițiile.

Vibrații scăzute: Sistemul anti-vibrații de la Husqvarna separă eficient mâinile dvs. de vibrațiile generate de motorul și utilajul de tăiere. Acest lucru vă protejază corpul, dar și reduce oboseala în brațele și mâinile dvs. iar la final contribuie la creșterea productivității zilei de lucru.

Sistem lin de decupare: Sistem inovator conceput pentru a asigura o durată de viață mai lungă a motorului. Sistemul monitorizează motorul și îl protejează de suprasolicitare.

Indicator transparent al nivelului de combustibil: Indicatorul transparent de pe rezervorul de combustibil al motoferăstrăului ajută la verificarea nivelului de carburant. Din motive de siguranță, trebuie să verificați întotdeauna nivelul de combustibil înainte de a începe lucrul. Acum este mai ușor ca oricând.

Cap de alimentare rabatabil: Ușor de deschis și sigur, chiar și atunci când purtați mănuși groase de iarnă.

Marcaj direcție de doborâre: Marcaje pentru stabilirea direcţiei de doborâre.

AutoTune: Sistemul AutoTune oferă performanțe optime motorului, datorită reglajelor carburatorului complet automatizate. Nu se mai pierde timp pentru reglarea carburatorului. Acesta compensează variațiile în funcționarea motorului date de diferențele de: altitudine/presiune, umiditate, temperatură, calitate a carburantului și gradul de înfundare al filtrului de aer.

Carter din magneziu: Carter solid rezistent la turaţii mari şi exploatere profesională care asigură un interval mare de service.

Sistem Smart Start®: Motorul şi starterul au fost proiectate astfel încât maşina să pornească rapid, cu un efort minim. Rezistența în şnurul demaror este redusă cu până la 40 %.

X-TorqTehnologia X-Torq de la Husqvarna este proiectată pentru a oferi un randament superior motoarelor pe benzină, oferind o putere maximă chiar și la turații mai scăzute
®: Furnizează un consum redus de carburant şi un nivel al noxelor mai mic decât orice prevedere a normelor în vigoare.

Specificații:
Motor:

Viteza lanţului la turaţie maximă 20.7 m/s
Cilindree 70.6 cm³
Putere 3.7 kW

Emisie:
Emisii gaze de eșapament (CO2 UE V) 804 g/kWh

Echipament:
Lungimea șină de ghidaj 45 cm
Lungimea șinei de ghidaj 18 in
Lungimea recomandată a şinei de ghidaj - cea mai scurtă: 38 cm
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai lungă: 70 cm
Tip lanţ C85
Pas 3/8"
Greutate (fără echipament de tăiere) 6.5 kg

Sunet, zgomot și vibrații:

Emisii de zgomot la urechea operatorului 105 dB(A)
Emisii zgomot 119 dB(A)
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 5.2 m/s²
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 5.3 m/s²
Tip motor
2 timp
Producător
Husqvarna
Putere
3.7 kW
Greutate (kg)
6.5
Tip utilaj
Profesional
Lungimea șinei (cm)
45
Categorie
Utilaje
Reducere
pe o bucată

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

group_work