• -5,55%
Husqvarna 592XP - motoferăstrău
  • Husqvarna 592XP - motoferăstrău
  • Husqvarna 592XP - motoferăstrău
  • Husqvarna 592XP - motoferăstrău
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna 592XP - motoferăstrău

QM970493144
Pret întreg: 7.200,00 lei
Pret redus: 6.800,40 lei cu TVA Economisește 5,55%
Husqvarna 592 XP® este un motoferăstrău robust, cu performanțe ridicate în condiții dificile de lucru și cu cel mai bun raport putere-greutate din clasă*. Oferă o combinație imbatabilă de greutate redusă și niveluri ridicate de putere, sporind eficiența de lucru. Modelul 592 XP® poate antrena cu ușurință șine de ghidaj de 36”.
In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 6800.4 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

340.17 Lei x 24 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Husqvarna 592 XP® este un motoferăstrău robust, cu performanțe ridicate în condiții dificile de lucru și cu cel mai bun raport putere-greutate din clasă*. Oferă o combinație imbatabilă de greutate redusă și niveluri ridicate de putere, sporind eficiența de lucru. Modelul 592 XP® poate antrena cu ușurință șine de ghidaj de 36”.

Cea mai bună capacitate de tăiere din clasă: Capacitatea de tăiere este rezultatul combinării motorului extrem de puternic

X-TorqTehnologia X-Torq de la Husqvarna este proiectată pentru a oferi un randament superior motoarelor pe benzină, oferind o putere maximă chiar și la turații mai scăzute
® și lanțului X-CUT ™. Rezultatul este un nivel de productivitate remarcabilă.

Cel mai bun raport putere-greutate din clasă: În comparație cu modelele concurente din aceeași clasă, noul 592 XP® oferă o combinație imbatabilă de greutate redusă și niveluri ridicate de putere, sporind eficiența de lucru. Echilibrul optimizat, forma îmbunătățită a mânerului și șina de ghidaj X-Tough Light™ face posibilă munca prelungită în confort sporit.

Porniri ușoare și fiabilitate: Pornirea este simplificată și necesită o singură procedură de pornire, indiferent de condiții sau de temperatura motorului, ceea ce îmbunătățește și mai mult fiabilitatea. În plus, utilajul este echipat cu un filtru de aer rezistent, cu etanșare din cauciuc și un carter robust, care acționează șine de ghidaj de până la 36".

Întotdeauna optimizat: Datorită AutoTune 3.0, setările motorului sunt întotdeauna optimizate pentru pornire ușoară și performanță maximă în toate condițiile, menținându-vă în mișcare indiferent de provocări. Nu este necesară reglarea manuală a carburatorului.

Conector de service: Conectorul de service permite specialistului tehnic să conecteze motoferăstrăul la aplicația digitală de service și să efectueze toate verificările necesare în cel mai scurt timp.

Conectivitate: Actualizați-vă motoferăstrăul cu serviciile digitale Husqvarna. Conectați dispozitivul opțional de conectivitate sub capacul cilindrului. Apoi sunteți gata să vă conectați și să diagnosticați motorul.

Ejecția îmbunătățită a așchiilor împiedică înfundarea: Capacul ambreiajului este conceput pentru a optimiza ejecția rapidă și sigură a așchiilor rezultate în urma tăierii cu motoferăstrăul. Previne înfundarea, chiar și când tăiați lemn cu fibră lungă.

Amortizor de zgomot ușor: Greutatea mai mică a componentelor reduce presiunea asupra corpului și face ca motoferăstrăul sa devină mai agil. Amortizorul de zgomot ușoar crește confortul și eficiența muncii.

Funcţia de retenţie piuliţelor şinei de ghidare: Funcţia de retenţie împiedică pierderea piuliţelor şinei de ghidare.

Cap de alimentare rabatabil: Ușor de deschis și sigur, chiar și atunci când purtați mănuși groase de iarnă.

Echipat cu un sistem nou de filtrare de ultima generație: Dispune de un filtru de mare capacitate cu suprafață vastă pentru o filtrare mai bună timp îndelungat. Filtrul are o zonă de filtrare mai larga comparativ cu generația anterioară. Așadar ajuta la optimizarea motorului pentru o perioadă lungă de funcționare.

Air Injection™ filtrează 98 % din praful: Vă oferă zile întregi de lucru cu performanțe menținute și uzură redusă a motorului.

Șuruburi de pornire reținute: Funcția de reținere împiedică slăbirea șuruburilor care susțin demarorul.

Acceletație rapidă: Greutatea redusă a componentelor motorului oferă o acceleraţie rapidă.

Marcaj direcție de doborâre: Marcaje pentru stabilirea direcţiei de doborâre.

Indicator transparent al nivelului de combustibil: Indicatorul transparent de pe rezervorul de combustibil al motoferăstrăului ajută la verificarea nivelului de carburant. Din motive de siguranță, trebuie să verificați întotdeauna nivelul de combustibil înainte de a începe lucrul. Acum este mai ușor ca oricând.

X-TorqTehnologia X-Torq de la Husqvarna este proiectată pentru a oferi un randament superior motoarelor pe benzină, oferind o putere maximă chiar și la turații mai scăzute
®: Furnizează un consum redus de carburant şi un nivel al noxelor mai mic decât orice prevedere a normelor în vigoare.

Specificații:
Motor:

Viteza lanţului la turaţie maximă 23 m/s
Cilindree 92.7 cm³
Putere 5.6 kW


Emisie:

Emisii gaze de eșapament (CO2 UE V) 736 g/kWh


Echipament:

Lungimea șină de ghidaj 60 cm
Lungimea șinei de ghidaj 24 in
Lungimea recomandată a şinei de ghidaj - cea mai scurtă: 45 cm
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai lungă: 90 cm
Tip lanţ C85
Pas 3/8"
Greutate (fără echipament de tăiere) 7.4 kg

Sunet, zgomot și vibrații:

Emisii de zgomot la urechea operatorului 112 dB(A)
Emisii zgomot 119 dB(A)
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 6.6 m/s²
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 5.3 m/s²
Tip motor
2 timp
Producător
Husqvarna
Putere
5.6 kW
Greutate (kg)
7.4
Tip utilaj
Profesional
Lungimea șinei (cm)
60
Categorie
Utilaje
Reducere
pe o bucată

Postări legate de acest produs

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Review-uri Review-uri (0)

group_work