Lucerna Barenbrug Artemis
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Lucerna Barenbrug Artemis

LLBBARTEM25KG
Pret: 1.294,00 lei cu TVA

Lucerna Barenbrug Artemis produce o cultură foarte rezistentă. Datorită vigurozității foarte ridicate in perioadele de iarnă, persistența sa este foarte mare (scor 8,8).

Ambalaj
In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 1294 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

68.52 Lei x 24 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Lucerna Barenbrug Artemis este o cultură ce prezintă un sistem de înrădăcinare foarte adânc, potrivită pentru cultivarea în zonele secetoase. Crescătorii de animale utilizează lucerna pentru conținutul ridicat de proteină, de care aceasta dispune, atât pentru producția de fân, cât și pentru cea de siloz sau pentru hrănirea directă a bovinelor.

Descriere soi:
- Soi de lucernă tip flamand, varietatea cu cea mai ridicată productivitate;
- Clasa dormantă 4.5;
- Numărul 1 in clasamentul francez “Lista A”;
- Randament excelent;
- Plante viguroase – in special în condiții de secetă și temperaturi scăzute;
- Cultură rezistentă la diferiți factori de stres;
- Tări în care se cultivă: Franța, Elveția;
- Productivitate ridicată, garantată, datorită tehnologiei Yellow Jacket cu Rhizobium.

Acest soi este prezent în lista franceză, încă din anul 2010, ca soi de lucernă cu cel mai mare randament. În plus, Artemis se dovedește a fi o cultură foarte persistentă, cu o rezistență deosebită la nematozi și boli. În ceea ce privește tăierea timpurie și calitatea furajelor, Artemis prezintă o calitate foarte bună.

Artemis este o cultură cu un randament extrem de ridicat, atât pentru primele tăieri (100,9) cât și pentru randamentul total (101,2). Acest lucru este confirmat de lista franceză A, unde este menționată ca cea mai bună varietate pentru producție (17,5 mton de substanță uscată la hectar). Acest soi, Barenbrug, este foarte bine adaptat la tăiere și, prin urmare, este ideal pentru producția de fân și silozuri.

Artemis produce o cultură foarte rezistentă. Datorită vigurozității foarte ridicate in perioadele de iarnă, persistența sa este foarte mare (scor 8,8). Datorită sistemului radicular foarte adânc, Artemis îmbunătățește structura solului și se dezvoltă foarte bine în condiții uscate. Din aceste motive, Artemis poate fi utilizat timp de mai mulți ani, fără probleme.

Yellow Jacket Rhizobium reprezintă o tehnologie îmbunătățită pentru semințele de lucernă, Barenbrug. Utilizând această tehnologie nouă, un conținut ridicat de bacterii Rhizobia, sunt încorporate într-un înveliș polimeric de protecție. Această matrice polimerică conține toate mineralele esențiale și oligoelementele, acest produs fiind conceput pentru a îmbunătăți cultura de lucernă și pentru a crește producția de furaje.

Avantaje:
- Îmbunătățește germnația, in condiții dificile de cultură;
- Utilizează mai bine conținutul de apă disponibil și umiditatea din sol;
- Crește rezistența la diferite boli si dăunători;
- Este îmbunătățită fixarea azotului atmosferic;
- Crește cantitatea furajului obținut și concentrația de proteine.

Densitate recomandată / ha: 25-30 kg.

Producător
Barenbrug
Specie
Lucerna

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

group_work