• Indisponibil
Motopompa diesel Antor 4LD820 LS-4, 17 CP, 175 mc/h
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Motopompa diesel Antor 4LD820 LS-4, 17 CP, 175 mc/h

MM0013
Pret: 14.400,00 lei cu TVA

Motopompa Antor 4LD820 LS-4, Diesel, 17 CP - de ape reziduale și debit ridicat, cu motor Antor, diesel. Durabilitate mare, atât la nivelul corpului pompei fabricat din fontă, cât și la nivelul racordurilor. Grație demontării rapide, corpul pompei poate fi curățat cu ușurință după utilizare.

Indisponibil

Cantitate
Total: 14400 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

715.08 Lei x 24 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Motopompa Antor 4LD820 LS-4, Diesel, 17 CP - de ape reziduale și debit ridicat, cu motor Antor, diesel. Durabilitate mare, atât la nivelul corpului pompei fabricat din fontă, cât și la nivelul racordurilor. Grație demontării rapide, corpul pompei poate fi curățat cu ușurință după utilizare.

Motopompa Antor 4LD820 LS-4, Diesel, 17 CP – are o înălțime maximă de refulare de 40 m și un debit de 175 mc/h face ca aceasta motopompă să fie ideală pentru irigații în agricultură, aripi de ploaie, de dimensiuni reduse. Auto-amorsabilă, necesită decât umplerea pompei cu apă, coloana întreagă urmând să se umple în momentul funcționării acesteia. Ideale pentru lucrări grele ca cele din construcții, irigații.

O motopompă este un ansamblu de piese fixe și mobile formată dintr-un motor, o pompă de absorbție a apei și un sorb. Aceste elemente vor conlucra împreună și va face posibilă absorbția și direcționarea apei către grădina ta legumicolă. Direcționarea apei va fi făcută în funcție de sistemul de irigație pe care îl deții. Este extrem de important să-ți mărești parcul de utilaje cu sisteme de udare performanțe.

Informații utile:
- Stabilește amplasamentul motopompei corespunzător.
- Motopompa trebuie să fie perfect dreaptă. Pentru a funcționa corespunzător vei evita înclinațiile.
- Asigură-te că motorul ce antrenează o astfel de motopompă nu are scurgeri de carburanți sau alte materiale. Cum ar fi spre exemplu: ulei de motor, motorină, benzină sau vaselină.

Date tehnice Motopompa Antor 4LD820 LS-4, Diesel, 17 CP:
- Putere: 17 CP
- Combustibil: Diesel
- Diametru Aspiratie: 5"
- Diametru Refulare: 4"
- Debit maxim: 175 mc/h
- Înălțime maximă de refulare: 40 m
- Greutate: 170 kg

Review-uri Review-uri (0)

group_work