Cum se instalează maşina dvs. robotizată de tuns gazonul Husqvarna

   Deţinerea unei maşini Husqvarna Automower® asigură ușurinţă în utilizare, care se simte instantaneu, având în vedere faptul că inclusiv procesul de instalare a fost simplificat. Acesta este un ghid care dovedeşte cât de ușoară este instalarea unei maşini robotizate de tuns gazonul Husqvarna.
    Începeţi prin a vă examina vizual gazonul. Pentru a minimiza riscul de blocare sau deteriorare a utilajului, iarba trebuie curăţată de toate pietrele, crengile, uneltele, jucăriile şi alte obstacole asemănătoare. De asemenea, dacă iarba este mai lungă de zece centimetri, vi se recomandă să o mai tundeţi o dată cu o maşină normală pentru tuns.
1. Amplasarea staţiei de încărcare
    Așezați staţia de încărcare pe teren plan, în mijlocul zonei de tăiere, cu spaţiu de jur împrejur. Asiguraţi-vă că staţia este protejată împotriva luminii solare, că nu se află în raza de acţiune a aspersoarelor şi aproape de o priză electrică.

2. Încărcaţi bateria
    După ce s-a instalat staţia de încărcare, este timpul să încărcaţi maşina robotizată de tuns gazonul. Aşezaţi maşina robotizată în staţia de încărcare şi treceţi la următorul pas. Încărcarea unei baterii descărcate durează 80 - 100 minute.

3. Pozaţi cablul de delimitare
cablu deliminare
   Cablul de delimitare este dispus de-a lungul marginilor gazonului, pentru a defini zona de tăiere. Doar fixaţi-l pe sol, cu ajutorul cuielor speciale incluse în pachet, iar maşina robotizată de tuns gazonul va şti exact unde să facă virajele. Amplasaţi „insule” de cablu în jurul straturilor de flori şi al tufelor, pentru a vă asigura că maşina de tuns nu va intra în acestea.


  


4. Pozaţi cablul de ghidare   Scopul cablului de ghidare este de a conduce dispozitivul Husqvarna Automower® înapoi la stația de încărcare, atunci când este necesar. Conectați un capăt la staţie și aşezaţi cablul drept în direcţia celei mai îndepărtate părţi a grădinii dvs. astfel încât mașina robotizată să o poată găsi cu ușurință. Celălalt capăt este atașat la cablul de delimitare, unde acestea se intersectează. Atât cablul de delimitare, cât şi cel de ghidare sunt apoi conectate la stația de încărcare.
cablu de ghidare


5. Relaxare
    Porniţi utilajul Husqvarna Automower®, selectaţi codul dvs. PIN din patru cifre, reglaţi înălţimea de tăiere şi setaţi orele de lucru. Asta-i tot! Maşina robotizată de tuns gazonul se va încărca până când este pregătită să pornească - moment în care aţi tuns gazonul în mod oficial pentru ultima dată.

Husqvarna automower 315
  • -5,89%
  • Nou
automower
Husqvarna automower 315
Mașină de tuns gazon automată cu funcție de gestionare automată a pasajelor înguste. Dispune...
Preț -5,89% Preț regular 8.490,00 lei
7.989,94 lei


Cum să ne alegem...

24 nov 2020

Vremurile când numai utilizatorii profesioniști tăiau...

Pornirea motoferăstrăului

1 apr 2021

Poate că nu vă vine să credeţi, dar întrebarea "cum...

Aspecte de luat în calcul la...

7 apr 2021

Iată câteva aspecte de luat în considerare la...

Cum se instalează maşina dvs....

8 apr 2021

Deţinerea unei maşini Husqvarna Automower® asigură...

Pașii cheie pentru un gazon...

12 apr 2021

Gazonul perfect cere eforturi ridicate. Este important ca...

Nu știți ce motounealtă să...

6 mai 2021

Aveţi nevoie de o motounealtă nouă pentru a curăţa o zonă...

Întreținearea motouneltelor...

7 mai 2021

Dacă amortizorul de zgomot al produsului dvs. prezintă o...Leave a Reply