Tunderea gazonului cu utilaje Husqvarna

   De la maşini pe roţi până la tractoare şi maşini automate pentru tuns gazonul, Husqvarna oferă diferite soluţii de tundere a gazonului, pentru acoperirea nevoilor dumneavoastă. Cel mai important, alegerea Husqvarna înseamnă că puteţi fi siguri de achiziţionarea unui utilaj care își îndeplinește sarcinile an după an.
    Gazonul are nevoie de îngrijire. O tăiere bună se realizează folosind lame ascuțite. Dacă tăietura este curată, efectuată cu o lamă ascuțită. scade riscul de deshidratare și de îmbolnăvire, în comparație cu situația unei tăieturi dure și neuniforme.
    Dezvoltarea ierbii este foarte mult afectată de capabilitatea acesteia de a primi lumina solară, substanțe nutritive și apă. Iarbă și solul fromează un ciclu biologic, în care iarba își obține din sol substanțele necesare creșterii. Resturile de plante precum firele tăiate de iarbă se transformă în humus și se întorc în sol. În urma tăierii, iarba își pierde biomasa și prin urmare substanțele nutritive. Aceste substanțe nutritive trebuie să fie asimilate din nou de iarbă, astfel încât aceasta să se poată dezvolta bine și să lupte împotriva buruienilor. De aceea recomandăm să nu tăiați iarbă mai mult de 1/2 din lungime iar în cazul mulcirii, de preferat 1/3 din lungime.
    Din experiență se cunoaște că o înălțime de tăiere cuprinsă între 50 și 100 de mm este cea mai bună pentru dezvoltarea gazonului. Dacă înălțimea de tăiere este mai mică de 50 de mm, crește riscul de deteriorare a plantei. În general, înălțimea de tăiere trebuie mărită în timpul perioadelor uscate și în zonele unde iarba se află la umbră, pentru a reduce riscul de deshidratare. O înălțime de tăiere redusă (mai puțin de 30 de mm) va reduce vitalitatea și rezistența ierbii, masa rădăcinii va scade și iarba va deveni foarte expusă la deshidratare. De asemenea, iarba își va reveni foarte greu în urma rănilor provocate de tăiere, devenind astfel mai puțin rezistentă la acțiunea buruienilor. În același timp va scade și rezistența la boli sau la atacul fungilor.
    La prima și ultima tăiere din sezon, înălțimea de tăiere trebuie reglată mai mare decât în mod obișnuit, pentru ca iarba să poată crește bine primăvara și să aibă rezistență.

Husqvarna Automower® — lider mondial în domeniul tunderii automate a gazonului
automower


   Dacă vă doriţi foarte mult un gazon bine întreţinut, însă tunderea efectivă a acestuia nu vă place, o maşină automată pentru tuns gazonul este soluţia pentru dvs. Husqvarna Automower® lucrează non-stop şi vă permite să vă bucuraţi de grădină atunci când doriţi.

Avantaje:
- Complet automată
- Calitate excelentă a gazonului
- Alimentare cu baterie Li-Ion
- Funcţionare silenţioasă
- Fără gestionarea ierbii tăiate

Husqvarna automower 315
  • -5,89%
  • Nou
automower
Husqvarna automower 315
Mașină de tuns gazon automată cu funcție de gestionare automată a pasajelor înguste. Dispune...
Preț -5,89% Preț regular 8.490,00 lei
7.989,94 lei


Tractoare pentru tuns gazonul - Care dintre acestea vă trebuie?
În funcţie de dimensiunea şi de caracteristicile sale, gazonul dvs. poate prezenta provocări de tundere particulare pentru care un tip de maşină este mai potrivit decât altul. La Husqvarna, noi avem o soluţie potrivită pentru dvs.
tractor tuns gazon

Calul de luptă din grădina dvs.
tractor tuns gazon2


Proiectate special pentru a rezista la condiţii de lucru dure, tractoarele noastre cu bracare zero au acţionare hidraulică individuală pe roţi, ceea ce le permite să se rotească în jurul propriei axe.
Tunderea tradiţională a gazonului tocmai a devenit mai uşoară
   Maşinile pentru tuns gazonul de la Husqvarna sunt puternice şi compacte, fiind dotate cu o mulţime de caracteristici inteligente şi convenabile. Deoarece înţelegem că fiecare gazon este diferit, veţi găsi un utilaj cu toate caracteristicile de care aveţi nevoie pentru rezultate excelente şi pentru activitate plăcută.

Avantaje:
- Ergonomic şi uşor de utilizat
- Sistem de tăiere versatil
- Colector
- BioClip®
- Disponibil pe baterie
masina de tuns gazon
Cum să ne alegem...

24 nov 2020

Vremurile când numai utilizatorii profesioniști tăiau...

Pornirea motoferăstrăului

1 apr 2021

Poate că nu vă vine să credeţi, dar întrebarea "cum...

Aspecte de luat în calcul la...

7 apr 2021

Iată câteva aspecte de luat în considerare la...

Cum se instalează maşina dvs....

8 apr 2021

Deţinerea unei maşini Husqvarna Automower® asigură...

Pașii cheie pentru un gazon...

12 apr 2021

Gazonul perfect cere eforturi ridicate. Este important ca...

Nu știți ce motounealtă să...

6 mai 2021

Aveţi nevoie de o motounealtă nouă pentru a curăţa o zonă...

Întreținearea motouneltelor...

7 mai 2021

Dacă amortizorul de zgomot al produsului dvs. prezintă o...Leave a Reply