• -20%
K-Obiol EC 25
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

K-Obiol EC 25

WIKOBIOLE100M
Teljes ár: 44,00 lei
kedvezményes ár: 35,20 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét 20% kedvezmény

Hatóanyag: 25 g/l deltametrin + 225 g/l piperonil-butoxid

A K-Obiol EC 25 piretroid rovarirtó szer a tárolt gabonák és zöldségek védelmére.

Kiszerelés
Raktáron

Mennyiség
Total: 35.2 lei
Call center


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Hatóanyag: 25 g/l deltametrin + 225 g/l piperonil-butoxid

A K-Obiol EC 25 piretroid rovarirtó szer a tárolt gabonák és zöldségek védelmére.

Jellemzők:

Érintkezésen és lenyelésen keresztül fejti ki hatását a mezőgazdasági termékek és a tárolt élelmiszerek legelterjedtebb kártevői elleni küzdelemben. A kezelt terek közé tartoznak a gabonasilók, zöldség-, gyümölcs- vagy műszaki üzemek raktárai, raktárak stb. A kezelés 6-10 hónapig biztosítja a tárolt termékek védelmét, a gabonára történő közvetlen felhordás a silókba töltés előtt a teljes tárolási idő alatt (max. 12 hónapig) védelmet generál anélkül, hogy szükséges  legyen egy újabb beavatkozás. A K-Obiol EC 25-tel kezelt gabonafélék azonnal fogyaszthatók, az emberi egészség veszélye nélkül, míg a szerves foszfortartalmú rovarirtó szerek esetében javasolt 7-10 napos várakozási idő, de a zöldség esetében azok mosása is javasolt.

A közvetlen permetezéssel történő kezeléshez alacsony nyomású permetezőberendezés javasolt. Közvetlenül a gabona szemekre juttassuk ki, mielőtt azok a silókba kerülnének.

Működési mód:

A K-Obiol EC 25 szerves oldóatban koncentrált emulzióként kialakított rovarölő szer, tárolóhelyek (gabonasilók, raktárak) védelmére. A rovarölő szer hatásmechanizmusa összetett, a két hatóanyagnak köszönhetően.

A deltametrin érintkezés és lenyelés útján hat, blokkolja a rovarok idegszinapszisait, és idegimpulzusokat továbbít az agynak, ezáltal azonnali bénulást és halált okoz. A piperonil-butoxid szinergistaként működik, felgyorsítva a fő piretroid hatását.

A rovarirtó sokkhatású, és akár 6 hónapi védelmet nyújt a tárolt mezőgazdasági termékeknek. A K-Obiol EC 25-tel kezelt termékek a kezelést követően mikroszkopikus méretű hatóanyag-burkot kapnak, amely megvédi őket a kártevők további támadásaitól.

A kezelés elvégezhető mind a raktár felületén, ahol a mezőgazdasági termékeket tárolni kívánják, közvetlenül a termékekre is kijuttatható (hosszú távú védelem érdekében), de akár a tárolóeszközök is kezelhetőek (zsákok, dobozok stb.)

A K-Obiol EC 25 kezelés elött a tárolófelületek a szerves maradványoktól meg kell tisztítani. A kezelést a tárolótér minden ürítési/feltöltési ciklusánál meg kell ismételni. A kezelés alkalmazása után nincs szükség várakozási időre.

Felhasználási terület Javasolt dózis Javasolt vízmennyiség Terület
Tárolóeszközök 10 ml 5 l 100-150 m²
Üres raktárak  50 ml 5 l 100-150 m²
Gabonafélék közvetlen kijuttatással 1000 ml 99 l 100 t
Szer típusa
contact&ingestie
Gyártó
Bayer Crop Science AG
Növény
Raktárhelységekben
Kártevők
Bolhák
Hangya
Hernyók
Légy
Pollenbogár
Poloska
Szunyog

Review-uri Review-uri (0)

group_work