Barenbrug Bardine lucerna
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Barenbrug Bardine lucerna

LLBBBARD25KG
ár: 1 294,00 lei Az ár tartalmazza az áfa értékét

A Barenbrug Bardine lucerna fajta növényei azzal jellemezhetők, hogy nagyobb számú széles levelük van, amelyek nagyon jól kapcsolódnak a szárakhoz és az álszárakhoz. A gyakorlatban ez magasabb levél-szár arányt eredményez, ami magasabb fehérjekoncentrációhoz vezet.

Kiszerelés
Beszerzés folyamatban

Mennyiség
Total: 1294 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

68.52 Lei x 24 rate


negociere

Célunk, hogy mindig a tökéletes választást biztosítsuk a gazdáknak.
Ezért, ha a kosár összértéke legalább 4000 Ron, akkor a kiválasztott termékek áraiból alkudhat.
Nincs más dolga, mint a termékeket kosárba helyezni, majd megnyomni az alku gombot.
A lehető leghamarabb egy szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot tesz.

stoc A készletek valós időben frissülnek
Összes osztályzat Összes osztályzat:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 vélemények

Lásd a jegyzeteket
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Vélemény hozzáadása Lásd az értékeléseket Lásd az értékeléseket


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


A lucerna nagyon mély gyökeres rendszerű növény, száraz területeken történő termesztésre alkalmas. Az állattenyésztők a lucernát magas fehérjetartalma miatt használják széna- és szilázstermelésre, vagy a szarvasmarha közvetlen takarmányozására.

Fajtaleírás:
- flamand lucernafajta, biztonságos és nagy teljesítményű fajta;
- Kiváló teljesítmény a kontinentális területeken;
- A növény tulajdonságai rendkívül magas tápértéket kínálnak;
- Egészséges kultúra;
- Országok, ahol termesztik: Franciaország, Románia;
- Magas termelékenység, garantált, köszönhetően a Rhizobium sárga dzseki technológiának.

A Bardine-t kiterjedt tanulmányok nyomán fejlesztették ki olyan kontinentális régiókban, mint Lengyelország, Románia és Oroszország. Ez a fajta kiválóan alkalmazkodik a zord körülményekhez, száraz nyárral és hideg téllel. A hozam és az állandóság egyértelmű javulást jelent a piac többi fajtájához képest, amint az a fenti táblázatból is kiderül.

A Bardine fajta növényei azzal jellemezhetők, hogy nagyobb számú széles levelük van, amelyek nagyon jól kapcsolódnak a szárakhoz és az álszárakhoz. A gyakorlatban ez magasabb levél-szár arányt eredményez, ami magasabb fehérjekoncentrációhoz vezet. A hidratációs folyamat során, a metszés után, a levelek nem esnek olyan könnyen, ennek következtében nagyobb mennyiségű levél válik szilázsdá. Ez az oka annak, hogy a Bardine táplálkozási szempontból jobb minőségű takarmánnyal rendelkezik (medve: CP, Franciaország, 2014).

A Bardine fajta figyelemre méltóan ellenáll a betegségeknek (például a Verticilium) és a kártevőknek (fonálférgek). Ezenkívül a Bardine télen nagyon jó ellenálló képességgel és stabilitással rendelkezik. Egészséges, könnyen kezelhető növényt fog biztosítani, amely nem okoz csalódást a gazdák számára.

A Rhizobium sárga kabát a lucerna magjainak továbbfejlesztett technológiája, a Barenbrug. Ennek az új technológiának az alkalmazásával a Rhizobia baktériumok magas tartalma beépül egy védő polimer bevonatba. Ez a polimer mátrix tartalmazza az összes nélkülözhetetlen ásványi anyagot és nyomelemet, ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy javítsa a lucerna termesztését és növelje a takarmánytermelést.

Előnyök:
- Növeli a csírázást nehéz termesztési körülmények között;
- A rendelkezésre álló víztartalom és a talajnedvesség jobb felhasználása;
- Növeli az ellenállást a különféle betegségek és kártevők ellen;
- Javul a légköri nitrogén;
- Növeli a kapott takarmány mennyiségét és a fehérje koncentrációját.

Gyártó
Barenbrug
Faj
Lucerna

Review-uri Review-uri (0)

group_work