Husqvarna PW 490 - curățitor cu presiune
  • Husqvarna PW 490 - curățitor cu presiune
  • Husqvarna PW 490 - curățitor cu presiune
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Husqvarna PW 490 - curățitor cu presiune

QM970468401
Pret: 3.800,00 lei cu TVA

Aparat de spălat cu presiune înaltă foarte mare și puternic, cu un design robust, construit pentru cele mai dificile sarcini de curățare de exterior. Pompa din alamă cu pistoane ceramice asigură durabilitate remarcabilă. Cu ajutorul controlului presiunii puteți regla debitul și presiunea apei. Include un rezervor de detergent integrat care este controlat de pe panoul frontal.

In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 3800 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

192.15 Lei x 24 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

Vezi notele
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Aparat de spălat cu presiune înaltă foarte mare și puternic, cu un design robust, construit pentru cele mai dificile sarcini de curățare de exterior. Pompa din alamă cu pistoane ceramice asigură durabilitate remarcabilă. Cu ajutorul controlului presiunii puteți regla debitul și presiunea apei. Include un rezervor de detergent integrat care este controlat de pe panoul frontal. Capul pompei din alamă asigură performanțe remarcabile pe termen lung. Este inclus un furtun de înaltă presiune armat din oțel. Mânerul Low Force activează declanșatorul cu mai puțin efort și mai mult confort. Motorul cu inducție asigură o performanță înaltă, în timp ce mânerul din aluminiu facilitează transportul. Cuplare rapidă a furtunului. Dispune de roți mari și robuste pentru o tracțiune mai bună și o lance lungă de pulverizare. Două funcții de pivotare, pentru reglarea duzei. Depozitarea accesoriilor la bord, tamburul pentru furtun cu rulare ușoară și depozitarea cablului de alimentare fac operarea mai eficientă. Sunt incluse două duze.


Cap de pompare din alamă: Capul de pompare extrem de durabil este fabricat din alamă și asigură performanțe remarcabile pe termen lung.
Furtunul de înaltă presiune cu întăritură din oţel: Furtunul de înaltă presiune cu întăritură din oţel asigură durabilitate în timp ce îşi menţine flexibilitatea.
Depozitarea accesoriilor la bordul aparatului: Toate accesoriile sunt depozitate comod la bordul aparatului pentru acces facil și utilizare simplă.
Motor cu inducţie: Motorul cu inducţie combină performanţa deosebită cu durabilitatea înaltă.


Specificații

Putere: 3300 W
Presiune maximă: 190 bar
Flux de apă: 570-640 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei: 60 °C
Lungime furtun: 15 m
Greutatea netă a produsului: 28.4 kg
Presiune (bar)
190 bar
Producător
Husqvarna
Putere
3.3 kW
Categorie
Utilaje
Lungime furtun (m)
15 m
Debit maxim (l/h)
650 l/h
Debit minim (l/h)
570 l/h

Accesorii

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (1)

Sorteaza dupa:

0 1 2 3 4
(5/5

Recomand

Calitate: 0 1 2 3 4

Il folosesc si la curatul utilajelor, suntfoarte multumit!


group_work