Lista produselor după marca Agri-Saaten

Agri-Saaten se adresează în primul rând grădinarilor, fermierilor, comercianților/angrosiștilor de semințe și cooperativelor agricole cu o gamă exclusivă de semințe de ceapă, morcov, plante medicinale și sfaturi de cultivare calificate corespunzător. Semințele sunt disponibile în cea mai bună calitate și dimensiune.

Agri-Sateen

     Se ocupă de un sortiment exclusiv (ceapă, morcovi, ierburi și semințe de porumb dulce) și oferă sfaturi de cultivare calificate corespunzător în primul rând fermierilor, comercianților / cultivatorilor de semințe și cooperativelor agricole. Desigur, sunt posibile caracteristici specifice clienților, cum ar fi dimensiunile ambalajului individual, acoperirea etc.
     Agri Saaten GmbH operează în întreaga lume, în principal în Germania, Elveția, Austria, Danemarca, Polonia, Ungaria, Ucraina, Republica Slovacă și Republica Cehă.
     Munca intensivă de reproducere în SUA a produs noi soiuri interesante pe segmentul Porumbului de zahăr. Noile licitații sunt foarte gustoase și suculente.
     Cu programul lor de morcovi, ei au tot mai mult succes pe piața proaspătă și în industrie. Semințele sunt disponibile în cea mai bună calitate și calibru.
     În zona de ceapă, acestea oferă un program cuprinzător de la hibrizii japonezi de vârf până la soiurile la fel de reușite din segmentul de depozitare.

1 produs disponibil

Arată 1 din totalul de 1
Katop F1
  • Indisponibil
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Katop F1
72,00 lei