Lista produselor după marca Geosem

GEOSEMSELECT Ltd este prima companie comercială din Bulgaria care lucrează în creșterea roșiilor și producția de semințe hibride . Creat în 1990 de prof. Univ. Hristo Georgiev, compania are mai mult de 28 de ani de experiență în producerea soiurilor de înaltă calitate. Compania este susținută de peste 60 de ani de experiență în creșterea roșiilor, creatorul său fiind unul dintre cei mai renumiți crescători bulgari de tomate.

     GEOSEMSELECT este proprietarul a 20 de soiuri de roșii hibride crescute de prof. Univ. Hristo Georgiev. Patru dintre soiurile pe care le-a creat împreună cu oamenii de știință de la Institutul de Fiziologie și Genetică a Plantelor. Compania deține și menține toate liniile sale parentale.
     Soiurile de roșii hibride create de GEOSEMSELECT sunt create pentru a oferi fiabilitate, înaltă calitate și productivitate. Soiurile sunt cultivate activ într-o serie de țări balcanice și în Europa de Est. Oferind avantaje clare cultivatorului, soiurile noastre au performanțe bune în diferite condiții - de la producția rapidă de primăvară până la sfârșitul toamnei.
     Pe lângă soiurile hibride, GEOSEMSELECT produce o serie de soiuri polenizate deschise, create de prof. Univ. Hristo Georgiev în co-autor cu prof. Bistra Atanasova de la Institutul de Fiziologie și Genetică a Plantelor.
     În prezent GEOSEMSELECT reproduce și produce castravete lungi, castraveți, pepeni, ardei și alte semințe de legume. Compania comercializează cu piper de calitate, ridiche, dovlecei, varză, pepene galben, pepene verde, țelină, pătrunjel, morcov și alte semințe de legume.

Sunt 2 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 2
Prekos F1
tomate
Prekos F1
Prekos F1 este un hibrid semideterminată, recomandat pentru producția de primăvară și pentru...
Preț
13,50 lei