Lista produselor după marca Elpumps

Elpumps Switzerland GmbH este un producător european de pompe care utilizează tehnologii avansate pentru a produce produse de cea mai înaltă calitate. Înființată ca o firmă de familie, compania-mamă a fost fondată în urmă cu aproape trei decenii de actualii proprietari. Datorită creșterii rapide și stabile, a început să devină o corporație internațională la începutul anilor 2000. Sediul internațional Elpumps este situat în Elveția, în timp ce centrul de producție și dezvoltare este situat în Ungaria, în cadrul Uniunii Europene.

ElpumpsCompania a lansat operațiuni în urmă cu 25 de ani și a devenit un jucător cheie în industria de producție a pompei și utilizarea apei din Ungaria, valorificând piața europeană în dezvoltare uniformă.

Produsele Elpumps sunt acum vândute în mai multe țări europene, inclusiv Austria, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Italia, Norvegia, Slovenia, Suedia și Rusia.
Prin intermediul partenerilor noștri contractuali, rețeaua de servicii Elpumps acoperă întregul continent european. Tehnicienii noștri calificați ne deservesc clienții răspunzând la întrebările lor legate de operațiuni și oferind servicii de consultanță și reparații sub și în afara garanției. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri o soluție rapidă și profesională la orice nevoie care poate apărea.

Sunt 19 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 19