Lista produselor după marca ICL Specialty Fertilizers

ICL Specialty Fertilizers este lider mondial în nutriția plantelor. ICL Specialty Fertilizers valorifică nutriția și tehnologiile de precizie de ultimă generație pentru a asigura o creștere maximă, de asemenea, înțelege că creșterea nu trebuie să vină niciodată în detrimentul mediului.

ICL Specialty Fertilizers face acest lucru posibil oferind o gamă de produse de specialitate care include tehnologii inovatoare precum îngrășăminte cu eliberare controlată și o gamă de soluții de top pentru piața agricolă de specialitate. Pe piața ornamentală, a gazonului și amenajărilor își completează oferta cu produse de protecție a plantelor și potențiatori de creștere.

ICL Specialty Fertilizers oferă produse și servicii pentru trei piețe principale. Prima piață include toți producătorii de material dendrologic și plante perene în câmp deschis, în ghivece și containere. Al doilea cuprinde toate formele de agricultură de specialitate, de la fructe la legume și culturi arabile, la plantele cultivate în zonele tropicale. Al treilea cuprinde toate facilitățile care utilizează gazon, de la terenuri de golf și terenuri de sport până la producția de gazon și administrarea domeniului public.

Sunt 47 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 47