POLITICA DE LIVRAREModalitati de livrare pentru produsele vândute de Agro Pataki.

Comenzile cu o valoare de 500 lei sau mai mare de 500 lei, vor beneficia de transport gratuit pe teritoriul Romaniei. (excepții, vezi mai jos).

 


Livrare prin curier:

SC AGRO PATAKI SRL, momentan colaborează cu două firme de curierat: GLS și Urgent Cargus Curier.
a). livrarea produselor de mari dimensiuni pentru produsele din urmatoarele categorii: folii, substraturi de productie, ingrasaminte, pesticide, mașini, sisteme de irigat profesionale, respectiv alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se calculează în funcție de volumul produselor, neavand în vedere valoarea comenzii.

Taxa de livrare va fi vizibila în cos și pentru produsele cu valoare mai mare de 500 RON sau pentru cele aflate în promoție.

Taxa de livrare se aplica, pe lângă volumul produselor, și în funcție de regiune sau zona geografica pentru acele localitati care sunt în afara retelei de curierat.

b). livrarea produselor de dimensiuni normale: livrarea produselor este gratuita pentru comenzile în valoare de 500 RON sau mai mari de valoarea de 500 RON, cu excepția celor mentionate la punctul a).

Pentru produsele a caror valoare este mai mica de 500 RON, se face percepe o taxa de livrare de 15 RON.

c). pe teritoriul tarilor din cadrul Uniunii Europene, livrarea se va efectua cu ajutorul firmelor de curierat, iar taxa de livrare se va stabili în funcție de zona geografica a clientului și volumul produselor. În acest caz, clientul va fi nevoit sa efectueze plata în avans, după care vom putea pregăti produsele spre livrare.

Termenul de livrare mediu este 24- 48 ore de la plasarea comenzilor înainte de ora 14:00.


Livrare Agro Pataki:


Livrarea produselor de dimensiuni mari se va putea face prin mașinile firmei Agro Pataki, pe teritoriul tarii. Aceste livrari vor fi planificate (1-2 ori pe săptămâna într-un Judet), satbilite la comun acord de către cumparator și vânzător. Taxa de livrare se va aplica în funcție de volumul produselor, neavand în vedere valoarea de 500 RON sau depasirea valorii de 500 RON.

 

Livrare prin parteneri exteriori:


Livrarea produselor de dimensiuni mari se va putea realiza prin partenerii AgroPataki, cum ar fi: firme de transport, firma paletizata. Taxa de livrare se va aplica în funcție de volumul produselor, neavand în vedere valoarea de 500 RON sau depasirea valorii de 500 RON.