K-Othrine SC 7.5 Flow
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

K-Othrine SC 7.5 Flow

WIKOTHRFL100M
Pret: 28,50 lei cu TVA

Substanța activă: deltamethrin 7,5 g/litru (0,75%)

K-Othrine SC 7.5 Flow, insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare (Gandaci de bucatarie, Purici, Molii, Furnici, Muste, Tantari, Paianjeni).

Ambalaj
Pe stoc

Cantitate
Total: 28.5 lei
Call center


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Substanța activă: deltamethrin 7,5 g/litru (0,75%)

K-Othrine SC 7.5 Flow, insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare (Gandaci de bucatarie, Purici, Molii, Furnici, Muste, Tantari, Paianjeni).

Mod de actiune:

Actioneaza prin contact si ingestie, asigurand efect de soc si un timp de actiune indelungat, de pana la 90 zile. Formula "Flow" ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare (contine solvent intr-o cantitate neglijabila si nu este inflamabila).

Spectru larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune. Insecticidul K-othrine 7.5 Flow are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil. Nu pateaza, nu lasa urme dupa aplicare.

Domeniul de utilizare:

- Spatii de locuit (casa, apartament, etc), spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, crese, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste sau serveste hrana.

- Spati de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate.

- Instalatii industriale.

- Nave, avioane si mijloace de transport in general.

- Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement.

Doza de aplicare:

Combaterea insectelor taratoare si zburatoare: 25 ml in 750 ml apa pentru o suprafata de 6.5 m².

Formularea speciala, tip Flow, de suspensie concentrata in solutie apoasa, face si mai usoara prepararea amestecului si distribuirea acestuia, sporind siguranta utilizarii.

Aplicarea amestecului trebuie facuta cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, avand grija ca aplicarea sa fie uniforma, pe toata suprafata ce trebuie dezinfectata.

Timpul de actiune:

In cazul mustei de casa, se obtine o reducere a populatiei de 79,3%, dupa primele 24 de ore si de 95,8% dupa 90 zile, utilizand o doza de 7,5 mg substanta activa per m² (100 ml per 100 m²). O reducere a populatiei de muste de 86,5% dupa primele 24 de ore si de 97,2% dupa 90 de zile, utilizand o doza de 12,5 mg substanta activa per m² (165 ml per 100 m²).

Tip solutie
contact&ingestie
Producător
Bayer Crop Science AG
Cultură
Pentru spații de depozitare
Dăunători
Furnici
Gândac
Moliile
Muște
Purici
Păianjeni
Țânțar

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

group_work