Pulbere împotriva furnicilor Bros
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Pulbere împotriva furnicilor Bros

WIBRPBFUR100G
Pret: 12,50 lei cu TVA

Pulbere împotriva furnicilor Bros este destinat combaterii furnicilor în interior și exterior, inclusiv terase, cărări, pavilioane, etc. Se poate folosi ca pulbere sau dizolvat în apă.

In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 12.5 lei
Call center


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Pulbere împotriva furnicilor Bros este destinat combaterii furnicilor în interior și exterior, inclusiv terase, cărări, pavilioane, etc. Se poate folosi ca pulbere sau dizolvat în apă.

Substanţa activă: permetrin 0,5% (0,5 g/100 g), geraniol 0,001% (0,001 g/100 g)

Instrucțiuni de utilizare:

- Ca pulbere: Aplicați aproximativ 10g direct pe musuroaie sau traseele furnicilor, facilitând transportul pulberii în interiorul coloniei pentru a o distruge.

- Soluție lichidă: Dizolvați 100g de pudră în 2,5 litri de apă, amestecați bine și distribuiți soluția în musuroaie (aprox. 0,5l per musuroi) pentru eliminarea directă a insectelor.

Aplicați produsul dimineața și seara, furnicile urmând a muri în circa 24 de ore. Momeala este selecționată meticulos pentru a garanta eficacitatea.

Distruge cuiburile de furnici cu efect imediat și de lungă durată                      

  • 100g: distruge până la 10 cuiburi
  • 250g: distruge până la 25 de cuiburi
  • 500g: distruge până la 50 de cuiburi
  • 1kg: distruge până la 100 de cuiburi

Precauții: Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor sau animalelor domestice. Poate cauza iritații la contactul cu pielea și este foarte toxic pentru viețuitoarele acvatice. Evitați depozitarea împreună cu alimentele, băuturile și hrana animalelor. Nu aruncați în canalizare.

Prim ajutor

 Asigurați ventilarea cu aer proaspăt. În caz de contact, spălați ochii și pielea cu apă și săpun. Solicitați imediat asistență medicală dacă produsul este înghițit sau în situații de urgență. Depozitați într-un loc uscat și răcoros, departe de alimente și băuturi.

Tip solutie
contact
Producător
Bros
Produs Bio
Nu
Cultură
Pentru spații de depozitare
Dăunători
Furnici

Review-uri Review-uri (0)

group_work