• Indisponibil
Quick Bayt 2 Extra WG10
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Quick Bayt 2 Extra WG10

WIQBAIT10X25G
Pret: 112,00 lei cu TVA

Quick Bayt 2 Extra WG 10 are substanța activă: 9,99% Imidacloprid + 0,085% Cis-tricos-9-ene (Muscalure) + Atractanti alimentari + Bitrex

Quick Bayt 2 Extra WG 10 250 g (10x 25 g), este un insecticid profesional ce conține două substanțe active, feromoni sexuali, atractanți alimentari și repelent de gust, destinat combaterii muștelor în activitatea de igienă publică (dezinsecție).

Indisponibil

Cantitate
Total: 112 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

28.06 Lei x 4 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Quick Bayt 2 Extra WG 10 are substanța activă: 9,99% Imidacloprid + 0,085% Cis-tricos-9-ene (Muscalure) + Atractanti alimentari + Bitrex

Quick Bayt 2 Extra WG 10, este un insecticid profesional ce conține două substanțe active, feromoni sexuali, atractanți alimentari și repelent de gust, destinat combaterii muștelor în activitatea de igienă publică (dezinsecție). Este un insecticid sub formă de granule dispersabile in apa (WG), de culoare alb-galbui pana la bej.

Mod de actiune:

Insecticidul Quick Bayt 2 Extra WG 10 are actiune sistemica datorita imidaclopridului, ce paralizeaza sistemul nervos al insectelor, provocandu-le moartea, iar cis-tricos-9-en, este o substanta ce actioneaza conjugat si complementar cu cea sistemica in cresterea eficacitatii, a vitezei de actiune a produsului, pentru sporirea atractivitatii. 

Formularea include, totodata, atractanti alimentari dar si agentul repelent Bitrex, pentru o siguranta sporita in utilizare si prevenirea ingestiei accidentale a produsului de catre vietuitoarele non-vizate.

Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul intamplator al mustelor cu suprafata tratata, momelile insecticide de tipul Quick Bayt 2Extra WG 10 atrag muștele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata ce se doreste protejata.

Mod de utilizare:

Timpul de actiune necesar efectului biocid: Metoda si/sau frecventa de aplicare - Produsul Quick Bayt 2 Extra WG 10 are utilizare profesionala, impotriva organismelor tinta Musca domestica, pentru utilizare in unitati agricole si ferme de animale. Pentru 100 mp se amesteca 250 g produs cu 200 ml apa calda, se aplica pe suprafete de cate 2 mp care se dispun in  locurile frecventate de muste (echivalent 2,5 g/m ). Se repeta operatia dupa 28 zile, dar nu mai mult de 5 ori pe an.

Intervalul de timp pentru primul acces al oamenilor sau animalelor in zonele in care s-a folosit produsul biocid: nu este cazul.

Perioada de aerisire necesara pentru zonele tratate: nu este cazul.

Avantaje de utilizare:

• Momeala insecticida, formulata pe baza de 2 substante active, feromoni sexuali si atractanti alimentari

• Nu dauneaza animalelor domestice (contine repelent de gust Bitrex)

• Minimizarea riscului de dezvoltare a rezistentei, reprezinta o solutie extrem de viabila de alternare a tratamentelor cu piretroizi

• Atrage musca la consum doar pe suprafetele unde este aplicat, minimizand consumul specific de produs

Tip solutie
contact&ingestie
Producător
Bayer Crop Science AG
Cultură
Pentru spații de depozitare
Dăunători
Muște

Postări legate de acest produs

Review-uri Review-uri (0)

group_work