Astralpool 500 antialge
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Astralpool 500 antialge

SP11416
Pret: 42,00 lei cu TVA

Astralpool 500 antialge are un compus de amoniu cuaternar cu acțiune rapidă, cu o puternică acțiune bactericidă, fungicidă și algicidă, destinat pentru prevenirea și eliminarea algelor.

Greutate
In curs de aprovizionare

Cantitate
Total: 42 lei
Call center


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Astralpool 500 antialge are un compus de amoniu cuaternar cu acțiune rapidă, cu o puternică acțiune bactericidă, fungicidă și algicidă, destinat pentru prevenirea și eliminarea algelor.

Recomandare de utilizare

Tratamentul de întreținere se toarnă doza necesară de antialge într-un recipient cu apă și se distribuie această soluție uniform pe suprafața piscinei. Se va face de preferință la apusul soarelui și fără prezența înotătorilor în piscină.

Dezinfectarea periodică a suprafeței de sticlă a piscinei: Înainte de a umple din nou piscina, se recomandă impregnarea pereților și fundul cu o soluție antialgic (1 l de produs la 10 l de apă), formând astfel o peliculă protectoare de dezinfectant de acțiune.După o oră, aceste suprafețe trebuie clătite cu apă din abundență.

Dezinfectarea pereților piscinei: Suprafețele care fac parte din mediul piscinei pot deveni alunecoase și pot fi un element de răspândire a bolilor. Pentru a evita aceste neplăceri, vă recomandăm aplicarea zilnică a unei soluții de produs (5 l de produs la 10 lt. de apă) cu ajutorul unui pulverizator sau al unui stropitor.

Dozaj

Tratamentul inițial: Adăugați 2 L de produs la 100m3 de apă. Tratamentul inițial trebuie repetat ori de câte ori apa nu pare transparentă.

Tratamentul de întreținere: Adăugați 0,5 L pentru fiecare 100m3 de apă o dată pe săptămână.

Aceste doze sunt cele sugerate și pot fi modificate în funcție de caracteristicile proprii ale fiecărui

piscină, climă etc.

Conținut substanță activă
Cloruri
Compuși cuaternari de amoniu
benzil-C12-16-alchildimetil
Greutate (kg)
1
5
Solubil în apă
Da
Culoare
Albastru
Dozaj
50ml/10m3
Aspect
Lichid

Review-uri Review-uri (0)

group_work