Lista produselor după marca T-Tape

Cea mai bună aplicare a apei de departe: distanța mai apropiată a picuratorului vă oferă uniformitate în distribuția apei, deoarece apa are o distanță laterală mai mică pentru a ajunge la toate zonele rădăcinilor plantelor. Rivulis T-Tape vă ajută să faceți alegerea dvs. de spațiere a emițătorilor o decizie agronomică, nu una bazată pe contul dvs. bancar.

Cea mai bună rezistență la înfundare de departe: zona de filtrare foarte lungă oferă o rezistență mai mare la înfundare și cu până la 211 orificii de intrare per picurator care funcționează ca micro-filtre, înseamnă că, în cazul în care unul eșuează, există suficiente pentru a-i lua locul. T-Tape folosește un labirint unic cu chevron inversat, care creează agitație maximă pentru a minimiza înfundarea, iar orificiul tăiat cu cuțitul se închide la oprire, pentru a preveni pătrunderea particulelor.

Cea mai bună rezistență de departe: Cusătură dublă = rezistență dublă pentru o instalare fără probleme și o recuperare mecanică ușoară după utilizare.

Cele mai multe configurații de departe: 4 diametre (16, 22, 29 și 35 mm) pentru flexibilitatea lungimilor de rulare. 8 grosimi (4 – 15 mil) pentru a se potrivi cu durata de viață și terenul necesar. 11 distanțe între emițători pentru a vă asigura că există o configurație care să se potrivească distanței uniforme dintre culturi și profilului solului. 16 debite pentru a oferi versatilitatea maximă de aplicare a apei.

Sunt 3 produse disponibile.

Arată 1 din totalul de 3