• Out-of-Stock
Namibia F1
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Namibia F1

UMBJNMB18250H
Pret: lei100.00 VAT included

Namibia este un hibrid de morcov, de tip Nantes de la Bejo. Lungimea rădăcinii este in medie de 18-20 cm.

Out-of-Stock

Quantity
Total: 100 lei
Call center


negociere

Our goal is to always give farmers the perfect choice.
Therefore, if the total value of the basket is at least 4000 Ron, you can negotiate the prices of the chosen products.
All you have to do is add the products to the cart and then press the negotiate button.
As soon as possible, an operator will contact you and propose an offer.

stoc Stocks are updated in real time
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Namibia este un hibrid de morcov, de tip Nantes de la Bejo. Lungimea rădăcinii este in medie de 18-20 cm. Are rădăcini de culoare portocalie foarte intensă, netede si uniforme respectiv planta de vigoarea bună.   Din aceasta varietate sunt disponibile si forme speciale de seminte, cum ar fi: seminte de precizie pregerminate, respectiv seminte pregerminate tratate cu B>MOX! - doar la comanda! Pentru oferte: seminte@agropataki.ro  Seminte de precizie: cele mai stricte standarde de calitate sunt folosite pentru obtinerea semintelor de precizie Bejo. Semintele au o dimensiune uniforma si o capacitate ridicata de germinare.  Seminte pregerminate: Pregerminarea semintelor cuprinde activarea procesului de germinare, cu scopul de a se asigura faptul ca germenele va avea o rasarire mai rapida si/sau mai uniforma dupa insamantare. Acest proces poate avea ca rezultat, de asemenea, obtinerea unei culturi mai uniforme ce va permite sincronizarea mai precisa, atat de necesara controlului eficient al buruienilor. Aceste produse au termen de valbilitate restransa. Seminte pregerminate tratate cu B>MOX: Pentru a da un start mai bun plantelor, echipele de cercetare de la Bejo au dezvoltat soiul inovator îmbogățit B-Mox. B-Mox se bazează pe o nouă tehnologie care face ca sămânța să fie mai puternică, stimulând creșterea la început și făcând planta mai robustă. În timpul întregii perioade de creștere, plantele prezintă o toleranță crescută la stres și o sănătate generală ca rezultat al unui sistem de rădăcină mai bine dezvoltat. Aceste produse au termen de valbilitate restransa.          B>MOX: Îmbunătăţeşte energia germinativă a seminţelor; Accelerează dezvoltarea plantelor încă dintr-un stadiu incipient; Sporeşte vigoarea plantelor; Conduce la îmbunătăţirea stării generale de sănătatea culturii şi toleranţei plantelor la condiţii de stres; Creează bazele dezvoltării unor culturi uniforme; Aduce un plus de savoare gustului.         Toate acestea conduc la: Diminuarea riscului în afacerea dvs; Vulnerabilitate scaăzută a culturilor la boli; Producţii ridicate şi procent mare de marfă vandabilă

Manufacturer
Bejo
Minimum density (plants/ha)
1200000
Maximum density (plants/ha)
1000000
Minimum maturity (days)
100
Maximum maturity (days)
115
Ripening season
Early
Color
Orange
Fruit type
Nantes type
Storability
Good

Reviews Reviews (0)

group_work